Yardım xioami a2 lite android one ekranında kalma sorunu

honeybadger37

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serhat
Cihazım
xiaomi a2 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10
Telefon Modeli
a2 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar xioami a2 lite cihazım var. Android one ekranında kaldı geçmiyor ileri. biraz araştırmayla fast boot ile flash ile format atmaya çalıştım ama Belirtilmemiş hata Failed: remode: device is locked Cannot erase hatası veriyor flash programı
daisy_global_images_V11.0.21.0.QDLMIXM_20210630.0000.00_10.0_5cab9352ea romunu indirmiştim.
Botloader kilitli sanırım aşağıdaki kodu yazıdığımda oem unlock is not allowed diyor. ne yapmam lazım slot vs değiştirme yaptım yine olmuyor. wipe data cache ile format atmaya çalıştım dakikalarca bekledi ama sıfırlamadı cihazı yardımcı olabilir misiniz ?

fastboot oem unlock
FAILED (remote: 'oem unlock is not allowed')
Finished. Total time: 0.011s

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Nasıl bir işlemden sonra böyle oldu? Kendi kendinemi bu ekranda kaldı? Eğer böyle ise emmc arızasıdır. Yazılım atılsada açılacağını zannetmem..

Oyla:

honeybadger37

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serhat
Cihazım
xiaomi a2 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl bir işlemden sonra böyle oldu? Kendi kendinemi bu ekranda kaldı? Eğer böyle ise emmc arızasıdır. Yazılım atılsada açılacağını zannetmem..
kendi kendine olmuştu hocam bir kaç ay önce anneme vereceğim cihazı düzeltmeye çalışıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

emmc nedir. tamire mi gitmesi gerekiyor

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Emmc bilgisayardaki harddisk gibi düşünün. Tamiri olsada yüksek fiyat istenecektir. Değermi bilmiyorum bu cihaz için. Bazen tabi kalıplanarakta kurtarılıyor ama açılıp bakılmadan bilinmez..

Oyla:
Üst Alt