Soru Xioami 14T İçin En Stabil ROM Hangisidir

ahmets1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14t
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hyperos 3.0.2.0
Telefon Modeli
14t
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar En stabil Rom hangisidir Endonezya rom var üstünde ama memnun değilim

ahmets1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14t
Konular
3
Direnç doğrudan cihazın donanımına müdahale işlemi olduğundan işlem sonrasında problemler oluşması çok normal. Server kayıt yoksa eğer cihazı kayıtsız kullanmak en doğrusu :)
Aynen hocam öyle 11T alıyordum direnç kadar berbat bir şey görmedim wifi açınca restrart atıyordu bluetooth açınca da öyle telefon ateş gibi yanıyordu direnç kullanmamak en hayırlısıdır 14t var elimde tertemiz imei zamanı gelince server kayıt düşünüyorum en hayırlısı o olur server kapalı olsa bile beklerim

Oyla:

adnanca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adnan
Cihazım
Redmi 13C 8/256
Konular
2
Aynen hocam öyle 11T alıyordum direnç kadar berbat bir şey görmedim wifi açınca restrart atıyordu bluetooth açınca da öyle telefon ateş gibi yanıyordu direnç kullanmamak en hayırlısıdır 14t var elimde tertemiz imei zamanı gelince server kayıt düşünüyorum en hayırlısı o olur server kapalı olsa bile beklerim
Sırf şu kayıt muhabbetleri ile uğraşmamak için zaten YD cihaz almıyorum. Yakın zamanda 15T alacağım ama onu da ikinci el Türkiye resmi cihazı olarak alacağım. Mantıken ikinci el ama TR cihazı almak zaten YD cihaz almakla aynı hesaba geliyor. Server kayıtlı YD cihazlar 25 bin lira, 2-3 ay kullanılmış garantili TR cihazı 26-27 bin lira.

Oyla:

ahmets1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14t
Konular
3
Sırf şu kayıt muhabbetleri ile uğraşmamak için zaten YD cihaz almıyorum. Yakın zamanda 15T alacağım ama onu da ikinci el Türkiye resmi cihazı olarak alacağım. Mantıken ikinci el ama TR cihazı almak zaten YD cihaz almakla aynı hesaba geliyor. Server kayıtlı YD cihazlar 25 bin lira, 2-3 ay kullanılmış garantili TR cihazı 26-27 bin lira
14t aldım hocam bende yurtdışı endonezya model 15 bine sizce nasıl Zaten bu cihaz sonrası bir daha almayı düşünmüyorum yd cihaz Note 13 Pro 5G Tövbe çektirdi bana

Oyla:

adnanca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adnan
Cihazım
Redmi 13C 8/256
Konular
2
14t aldım hocam bende yurtdışı endonezya model 15 bine sizce nasıl Zaten bu cihaz sonrası bir daha almayı düşünmüyorum yd cihaz Note 13 Pro 5G Tövbe çektirdi bana
İlanlarına baktım 17-18 bine Türkiye resmi cihazlar varmış. Bence o şekilde düşünebilirdin 2-3 bin verip en azından kayıt muhabbetini kafandan atmış olurdun.

Oyla:

ahmets1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14t
Konular
3
İlanlarına baktım 17-18 bine Türkiye resmi cihazlar varmış. Bence o şekilde düşünebilirdin 2-3 bin verip en azından kayıt muhabbetini kafandan atmış olurdun.
Yaşadığım şehirde bulamadım maalesef TR Cihazı bulamadım zaten çok durmaz elimde bu :D 4 Ay sonra ilana atarım

Oyla:

adnanca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adnan
Cihazım
Redmi 13C 8/256
Konular
2
Yaşadığım şehirde bulamadım maalesef TR Cihazı bulamadım zaten çok durmaz elimde bu :D 4 Ay sonra ilana atarım
Hayırlısı olsun kardeş. Allah daha iyilerini nasip etsin hepimize. Zor kazanıyoruz parayı gidip sorun çıkaracak telefonlara vermemek gerek. Allaha emanet.

Oyla:

ahmets1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14t
Konular
3
Hayırlısı olsun kardeş. Allah daha iyilerini nasip etsin hepimize. Zor kazanıyoruz parayı gidip sorun çıkaracak telefonlara vermemek gerek. Allaha emanet.
Doğrudur hocam sağolasın kutudan çıkardıktan 1 gün sonra kilit izni aldım hemen açtım zaten

Oyla:
Üst Alt