Yardım Xioami 14 Ultra EDL ile Global ROM'a çevrilmiş

AhmetKryln

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14 Ultra
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS 1.0.11.0.UNAMIXM
Telefon Modeli
Xioami 14 Ultra
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese merhabalar, birkaç gün önce aldığım cihazda güncelleme sorunu yaşıyordum diye bir konu açmıştım.
Buradan telefonu doğruladıktan sonra aslında çin versiyonu olduğunu ve global ROM'a geçirildiğini anladım. O yüzden bootloader açamıyorum ve de güncelleme yapamıyorum. Bunun bir çözümü var mı acaba?

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Mi 11
Konular
10
Herkese merhabalar, birkaç gün önce aldığım cihazda güncelleme sorunu yaşıyordum diye bir konu açmıştım.
Buradan telefonu doğruladıktan sonra aslında çin versiyonu olduğunu ve global ROM'a geçirildiğini anladım. O yüzden bootloader açamıyorum ve de güncelleme yapamıyorum. Bunun bir çözümü var mı acaba?
bootloaderi ücretli yetkili hesap ile açtırabilirsiniz. tek çare bu sizin için.

Oyla:

serseriyok

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
poco f2 pro
Konular
2
bootloaderi ücretli yetkili hesap ile açtırabilirsiniz. tek çare bu sizin için.
Her guncelleme yapmak istedigimizde manuel mi yapacagiz yoksa kendiliğinden gelecekmi artik guncellemeler bunu yapinca bende aynı durumdayım

Oyla:

Efranist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efran
Cihazım
Mi 13T PRO
Meslek
Cep Telefonu Tamir
Konular
5
yetki
Her guncelleme yapmak istedigimizde manuel mi yapacagiz yoksa kendiliğinden gelecekmi artik guncellemeler bunu yapinca bende aynı durumdayım
yetkili ile bl açılmaz geçici port açılarak yüklemek yazılımı yüklemenizi sağlar ve bl açık xiaomi cihazlar güncelleme maalesef alamıyor

Oyla:

Efranist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efran
Cihazım
Mi 13T PRO
Meslek
Cep Telefonu Tamir
Konular
5
hocam yetkili ile geçici bl açılıp Rusya miui 14 yükleyip istek atın sonrasında bl açıldıktan sonra indirdiğin romun içindeki init_boot.img dosyasını magisk delta nın son sürümü ile patchle ve adb ile a slotuna flashla ardından magisk bootloop saver modülü kur sonraki adım ise safetynet modülünü kur sonrasında cihazı yeniden başlatınca wifi bağlantısını kurduğunda güncelleme gelecek hem bl kilidi açık hemde son sürüm kullanmış olacaksın fakat root yetkisi kalkacak güncelledikten sonra

Oyla:
Üst Alt