Sohbet Xiaomi'nin üvey evladı - Mi 8

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Arkadaşlar merhaba. Nasılsınız ? Aslında bu bir şikayet-sohbet konusudur. Mi 8 aldım ve 2 aydan fazladır kullanıyorum. Resmi Qlobal sürüm. MİUİ 10 güncellemesini ilk çıktığı günlerde aldım. Ama ve lakin çok fazla bug, arayüz sorunu mevcut ve baktıkca bu benim canımı sıkıyor. Kullandığım ilk Xiaomi telefonu, ama miui arayüzünü uzun zamandır biliyorum. Xiaomi eskindende mi böyleydi ? Güncellemeler bir tarafdan sorunları çözüp yerine yeni sorunlar mi cikartiyordu ? Yoksa son yıllarda Xiaominin değişen güncelleme ve satış politikasıyla mı ilgili ? Benim gördüyüm şey şu: Samsung gibi durmadan yeni model çıkartıyor. Ve amacı qlobal pazarda büyümek. Tamam anlıyorum kar marjı düşük diye daha fazla pazar payi toplayarak büyümeye çalışıyor, ama neden eski şanınının üzerini çiziyor ? Bu konuda en sevdiyim firma Huawei. Onlar da fazla model uretiyor ama Samsung kadar degil ve guncelleme politikalari muhtesem. Mate 20 cikmasina ragmen P20 ve PRO icin kamera guncellemeleri geliyor. Mi 8-de ise resmi forumlarda 1000lerce kec report edilmesine ragmen hala AOD problemi, bildirim sorunlari, arayuz sorunlari gitmiyor. Yanlis biliyorsam soyleyin Chine versiyonda bile whatsapp yanliş bildirim rakami hala duzeltilmedi. Qlobal versiyona ise 1 aydan fazladir guncelleme gelmiyor chine surume 2 ard-arda guncelleme gelmesine ragmen. Benim gorduyum şey Xiaomi amiral gemisini cikartdi sonra da üvey evlat gibi kenara atdi |(|(|(

Marka ve ya modeli kötülemiyorum. Her 2-sini seviyorum ama bu konuda sanırım biraz doldum. Bunları yazarak ve sizin de fikirlerinizi ogrenerek sanirsam ofkem dinicek. Mantikli baksak aslında biraz gereksiz konu. Lakin biraz "qiybet"-den sorun olmaz diye dusunuyorum :D

piriyatel

eksamin
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet fatih
Cihazım
Mi 9
Meslek
Kamu
Konular
8
Bug olduğu doğru umarım kısa zamanda majör bi güncelleme gelir

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
"Üvey Evlat" başlığı açmak da moda oldu galiba...

Her türlü yazılım desteğine sahip Mi8'e bile üvey dediniz ya, helal olsun... Sebep de 1 aydan bu yana güncelleme gelmemiş! Komiksiniz diyeceğim ama değilsiniz |(

hiboz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hiboz
Cihazım
12 lite
Meslek
muallim
Konular
3
Mi8 üvey evlatsa öz evlat kim?

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"Üvey Evlat" başlığı açmak da moda oldu galiba...

Her türlü yazılım desteğine sahip Mi8'e bile üvey dediniz ya, helal olsun... Sebep de 1 aydan bu yana güncelleme gelmemiş! Komiksiniz diyeceğim ama değilsiniz |(

Her turlu yazilim destegine sahip degil. Dogrulari konusmak gerekir. bir bug 1000lerce defa report edildiyi halde gelen guncelleme ile fixlenmiyorsa bu yazilim desteyinin zayifligidir. Sebeb 1 ay degil yorum yazmadan once dogru okuyun konuyu efendim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi8 üvey evlatsa öz evlat kim?

Onu ben de merak ediyorum.

ülgen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
29
Konudaki yazım hataları yüzünden sonuna kadar okuyamadım.

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
5S'in üvey evlat konularından kurtulduk derken şimdide bu çıktı. :)

Üst Alt