Xiaomi'nin Kullanıcılarla Derdi Ne?

Skywriter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9
Son beta güncellemeleri sonrasında artık üçünkü parti tema kullanamıyoruz bunu anladık. Xiaomi Designer olarak hesap açıp xiaomi veritabanlarında onaylanmış temalar yüklememiz gerekiyor dediler üye oluyoruz bu sefer onay süreci çok uzun ve onay verilmiyor.
Herneyse hadi beta kullanmayalım bari miuitr miuipro veya miui eu romlarını kullanalım dedik bu sefer bootloader kilidinin açılması gerekiyor ve bu işlem de 72 saatten az sürmüyor. her defasında 72 saat sonra deneyin uyarısını alıyorum.

Miui Türkiye aracılığıyla Xiaomi'ye soruyorum, derdin ne? Android özgür bir yazılım, kullanıcı dostu olarak da miui'yi bizlere bahşettin de bunlar ne arkadaş. Bizlere Apple, iphone, ios çuluk taslamak neden?
Güvenlik için değil, geçsinler bunları.
Çok severek aldığım mi6 mı satmak ve bir daha xiaomi ürünleri almamak üzereyim bu enteresan politikaları sayesinde.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Çok ilginç karşıladım gerçekten bakış açınızı. Bence bir kereye mahsus 72 saat bekleyin ve stock android kurun en iyisi siz. Tavsiyem budur.

Skywriter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok ilginç karşıladım gerçekten bakış açınızı. Bence bir kereye mahsus 72 saat bekleyin ve stock android kurun en iyisi siz. Tavsiyem budur.

öyle yapıcam çaresiz. ama miui forumlarının tamamının birçoğunda karşılaştığım tepki bu maalesef. yani aynı sorundan muzdarip herkes ve xiaomi'nin apple gibi davrandığını belirtip Open Source Projects politikasına aykırı davrandığını belirtiyolar.

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Hocam 1 kereliğine 10 dk süren işlemler aslında bunlar kilidi açtıktan sonra ( 1 kereliğine 72 saat beklersin) istediğin romu kullan
Tema designer olma bende 3 günde onaylandı
Arabanın hız ayarına benzet :)
1 kereliğine ustaya götürüp hız ayarını söktürürsün dilediğince basarsın gaza

Ya da ios gibi arabada hız ayarı kalır belirli hızda gidersin :)

Skywriter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9
Hocam 1 kereliğine 10 dk süren işlemler aslında bunlar kilidi açtıktan sonra ( 1 kereliğine 72 saat beklersin) istediğin romu kullan
Tema designer olma bende 3 günde onaylandı
Arabanın hız ayarına benzet :)
1 kereliğine ustaya götürüp hız ayarını söktürürsün dilediğince basarsın gaza

Ya da ios gibi arabada hız ayarı kalır belirli hızda gidersin :)
haklısınız belki de...
teşekkürler

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
haklısınız belki de...
teşekkürler
Ne demek rıca ederim. aman ha satmaya kalkışma mi 6 yı bak o kilit açılsın çorap değiştirir gibi rom değiştireceksin :) farklı şeyler insanı zinde tutuyor :) sonrada ulen iyiki mi 6 almışım diyeceksin demedi deme :)
Ayrıca hocam seninle cihazdaşız herhangi bir yardım konusunda burdayım aklında bulunsun

Skywriter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9
Ne demek rıca ederim. aman ha satmaya kalkışma mi 6 yı bak o kilit açılsın çorap değiştirir gibi rom değiştireceksin :) farklı şeyler insanı zinde tutuyor :) sonrada ulen iyiki mi 6 almışım diyeceksin demedi deme :)

bi anlşık heves edip birşeylere girişince o an olsun istiyosun ama böyle 72 saat bekleme olayı gelince haliyle sekteye uğruyo tüm heves. cihazdan çok çok memnunum, sadece bu tarz politika canımı sıkmıştı.
teşekkürler tekradan.

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
bi anlşık heves edip birşeylere girişince o an olsun istiyosun ama böyle 72 saat bekleme olayı gelince haliyle sekteye uğruyo tüm heves. cihazdan çok çok memnunum, sadece bu tarz politika canımı sıkmıştı.
teşekkürler tekradan.
Halinden anlarım bende o 72 saatlik süreyi dk dk sayanlardan dım hatta bende cihazı satmayı düşündüm ilan açtım forumda belki hala duruyordur ama işi çözünce artık cihazı satmam dedim
O gün bu gün memnunum :)
Ayrıca yakında karşılaşma ihtimalin olan sorunların aşağıda linkini verdiğim konudan okumanı tavsiye ederim eğer karşılaşırsan bir ön bilgin olur.
Rehber - Rom Yüklemeden Önce Mutlaka Bakılması Gerekenler(Mİ6)

Skywriter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9
Halinden anlarım bende o 72 saatlik süreyi dk dk sayanlardan dım hatta bende cihazı satmayı düşündüm ilan açtım forumda belki hala duruyordur ama işi çözünce artık cihazı satmam dedim
O gün bu gün memnunum :)
Ayrıca yakında karşılaşma ihtimalin olan sorunların aşağıda linkini verdiğim konudan okumanı tavsiye ederim eğer karşılaşırsan bir ön bilgin olur.
Rehber - Rom Yüklemeden Önce Mutlaka Bakılması Gerekenler(Mİ6)
hiç dikkat etmemiştim bu başlığa, yardımın için teşekkürler dostum. eksik olmayasın

Üst Alt