Sohbet Xiaomi'nin 2018 Yılındaki Amiral Gemileri

dogukan.dw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Instagram'da Admin
Konular
77
Merhaba MIUI Türkiye Takipçileri...
Bugün Xiaomi'nin 2018 Yılında Çıkarmış Olduğu Amiral Gemisi Telefonlarını Göstereceğim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Xiaomi, bu yıl 6 amiral gemisi akıllı telefonu piyasaya sürdü. Yılın başlarında kullanıcılar Mi Mix 2S'den önce Mi 7'yi bekliyordu fakat Xiaomi Mi Mix 2S'i daha önce çıkartarak Xiaomi'nin 2018 yılındaki ilk amiral gemisini piyasaya sürmüş oldu.Daha sonrasında herkesin Mi 7 olarak beklediği telefon Mi 8 olarak Mayıs ayında çıktı.Mi 8'in 5 modeli vardı.Bunlar "Mi 8", "Mi 8 SE (Biraz düşük özellikli)","Mi 8 Explorer Edition","Mi 8 Pro(Mi 8 Explorer Edition ile arasındaki şu fark var. Mi 8 Explorer Edition'da olan yüz tanıma 3 boyutlu, mi 8 Pro'da 3 boyutlu değil)",Mi 8 Lite(Daha düşük özellikli)". Böylece Xiaomi'nin 4 adet Amiral gemisi mevcut oldu.

Ağustos ayında Xiaomi,yeni markası Pocophone ile dünyayı şaşırttı. Xiaomi Pocophone F1, bugüne kadarki en ucuz SD845 cihazlarından biri olan amiral gemisi bir akıllı telefon olmuştu.Böylece Xiaomi'nin amiral gemisi telefon sayısı 5'e çıkmıştı.

Kasım 2018'de Xiaomi , son Amiral Gemisi olan devrim niteliğindeki telefonu Mi Mix 3'ü tanıtmıştı.Kızaklı yapısıyla çentik furyasına kafa tutmuş ve %93'lük bir ekran oranı ile en fazla ekran oranı sunan telefonlardan birisi olmuştu.

musti2307

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa AKIN
Cihazım
Mi8
Meslek
Satın Alma
Konular
14
Mix 2 s i kullandım bu yıl on numara telefon ama bir tek ön kamerası alışılmaz durumdaydı . Kamerası stok romda gördüğüm en iyi resim çeken kamera.
Sonra mi 8 aldım kamerası özellikle düşük ışıkta hiç iyi değil yazılımla oturamadı bir türlü gcam kullanıyorum onun yerine donanımın hakkını çok iyi veriyor her durumda. Kamera dışında taş gibi telefon orası da ayrı tabi . Sonuç olarak iki telefonda da birinde donanımın alışılmadık olması birinde de amiral gemisi değil de taka gibi akşam fotolarını çekmesinden dolayı (tabi bu benim mi8 de böyle çoğu kullaanıcı da memnun olabilir ) bence hem donanım hem yazılımı tam adapte ettiklerinde çok daha kalite olacaktır. Mix 3 kullanmadım alsam yeşilini diyorum sonra hadi mi 8 i 4 e aldım 4 ay önce şimdi 2.5 anca gidecek satsam e bakıyorum bir sitede satışta o da yurtiçi değil bekliyoruz hayırlısıyla ülkemizde de.

dogukan.dw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Instagram'da Admin
Konular
77
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mix 2 s i kullandım bu yıl on numara telefon ama bir tek ön kamerası alışılmaz durumdaydı . Kamerası stok romda gördüğüm en iyi resim çeken kamera.
Sonra mi 8 aldım kamerası özellikle düşük ışıkta hiç iyi değil yazılımla oturamadı bir türlü gcam kullanıyorum onun yerine donanımın hakkını çok iyi veriyor her durumda. Kamera dışında taş gibi telefon orası da ayrı tabi . Sonuç olarak iki telefonda da birinde donanımın alışılmadık olması birinde de amiral gemisi değil de taka gibi akşam fotolarını çekmesinden dolayı (tabi bu benim mi8 de böyle çoğu kullaanıcı da memnun olabilir ) bence hem donanım hem yazılımı tam adapte ettiklerinde çok daha kalite olacaktır. Mix 3 kullanmadım alsam yeşilini diyorum sonra hadi mi 8 i 4 e aldım 4 ay önce şimdi 2.5 anca gidecek satsam e bakıyorum bir sitede satışta o da yurtiçi değil bekliyoruz hayırlısıyla ülkemizde de.

Kamerasının sağ altta olmasından dolayı bir türlü Mix serilerine kanım ısınmamıştı.Çok çirkin duruyordu.Mix 3 ile Xiaomi kötü tasarımı güzelleştirmeyi başardı

Üst Alt