Yardım Xiaominin 11t pro 12gb telefona poco f5 pro ile değişimini sizce uygunmudur

sercii35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
11t pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
11t pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar 11t pro telefon almıştım 12gb versiyonu aldığım 1seneyi az geçti aldığım günden beri sarjının belli bir yerden sonra hemen azalıp bitme sorunu yaşıyordum bartya eğişimi va güncelleme atma vs denemelerden sonra telefonun değişimine karar verdi sonunda ama bu telefon ellerinde olmadığı için poco f5 pro ile değişimini yapabilceklerini söylediler sizce 11t pro ile f5 pro doğru bir değişim mi f5pro içinde bir çok ısınma ve kamerasının iyi olnadığı söyleniyor sizce değişim mantıklı mı

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
21
degis kardesim bence ucretsiz verilecek sonucta ve ust model.kutusunu acmadan sifir olarak satarsn sonra aklinda olan baska bir model felan alirsn

Oyla:

sercii35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
11t pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
degis kardesim bence ucretsiz verilecek sonucta ve ust model.kutusunu acmadan sifir olarak satarsn sonra aklinda olan baska bir model felan alirsn
Benim de aklımdan o geçti belki biraz daha üste eklerim 8 9 ay falan garantisi kaldı yakın bir fiyata satılır sanırım

Oyla:

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
21
Benim de aklımdan o geçti belki biraz daha üste eklerim 8 9 ay falan garantisi kaldı yakın bir fiyata satılır sanırım
yani piyasasina bakarsnz ikinci ellerden biraz daha pahali sifirlardan biraz daha ucuza gider ona gore ortalama bi fiyat belirlersniz.13t pro felan guzel alinabilir

Oyla:

sercii35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
11t pro
Konular
2
yani piyasasina bakarsnz ikinci ellerden biraz daha pahali sifirlardan biraz daha ucuza gider ona gore ortalama bi fiyat belirlersniz.13t pro felan guzel alinabilir
Evet benim de gözüme 13t pro çarptı aslında işlemci kamera vs oyun video 11t prodan çok memnundum t serisi daha bir güven verdi o yüzden ama 120watı ilk denediklerin telefon oldu sanırım bir çok aynıncihazsa aynı sorun varmış kronik bir duruö gibi

Oyla:

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
21
Evet benim de gözüme 13t pro çarptı aslında işlemci kamera vs oyun video 11t prodan çok memnundum t serisi daha bir güven verdi o yüzden ama 120watı ilk denediklerin telefon oldu sanırım bir çok aynıncihazsa aynı sorun varmış kronik bir duruö gibi
13t prodan daha cok memnun olursunuz 😅uzun sureli kullanacaksaniz telefonu 33w ile sarj etseniz daha saglikli olur

Oyla:

sercii35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
11t pro
Konular
2
13t prodan daha cok memnun olursunuz 😅uzun sureli kullanacaksaniz telefonu 33w ile sarj etseniz daha saglikli olur
Yaa kimi o kadae çok övüyor kimi çok gömüyor insabın kafası karışıyor vallahi kimide niye para vereceksin sıfıt telfon 2023 çıkışlı günçlü kamerayı falan abarrılacak gibi kötü değil masraf etme kimide tersi diyor valla bende git gel yaşıyorum😂😂

Oyla:

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
21
Yaa kimi o kadae çok övüyor kimi çok gömüyor insabın kafası karışıyor vallahi kimide niye para vereceksin sıfıt telfon 2023 çıkışlı günçlü kamerayı falan abarrılacak gibi kötü değil masraf etme kimide tersi diyor valla bende git gel yaşıyorum😂😂
ben olsam satarim garantisi az kalmis zaten gider sifir daha yeni modelimi alirim,siz bilirsiniz artik😅

Oyla:

sercii35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
11t pro
Konular
2
ben olsam satarim garantisi az kalmis zaten gider sifir daha yeni modelimi alirim,siz bilirsiniz artik😅
Gelene kadar hem bir piyasa hem telefon araştırması yapayım bakayım tekrardab teşekkür ederim 👋

Oyla:
Üst Alt