Soru XiaomiFlash veya XiaomiTool da nasıl flashlanıyor?

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Selamlar hocalarım.Bu XiaomiFlashta da,Rom dosyasında da,Xiaomitoolda da fastboot veya adb.exe dosyaları yok.Bunlarda fastboot ve adb nasıl algılanıyor?Ve bu programlar hangi dilde yazıldı?Son olarak ta Mi Unlock programında da aynısı var ve muhammed540 hocama sorduğumda "fastboot oem unlock komutuyla yapsaydık kimse bu programla uğraşmazdı öyle yapınca telefon brick oluyor"demişti.Bu programın nasıl kilit açtığını, bu 3 programda nasıl fastboot ve adb algılandığını ve hangi dilde yazıldıklarını söyleyebilir misiniz?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Selamlar hocalarım.Bu XiaomiFlashta da,Rom dosyasında da,Xiaomitoolda da fastboot veya adb.exe dosyaları yok.Bunlarda fastboot ve adb nasıl algılanıyor?Ve bu programlar hangi dilde yazıldı?Son olarak ta Mi Unlock programında da aynısı var ve muhammed540 hocama sorduğumda "fastboot oem unlock komutuyla yapsaydık kimse bu programla uğraşmazdı öyle yapınca telefon brick oluyor"demişti.Bu programın nasıl kilit açtığını, bu 3 programda nasıl fastboot ve adb algılandığını ve hangi dilde yazıldıklarını söyleyebilir misiniz?
Kilit nasıl açıyor: İçinde mi unlock programı var. Yani kendisi bir kod vermiyor açma işi tamamen mi unlock'a ait o sadece bir aracı

Yazıldığı kod: Java diye biliyorum

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kilit nasıl açıyor: İçinde mi unlock programı var. Yani kendisi bir kod vermiyor açma işi tamamen mi unlock'a ait o sadece bir aracı

Yazıldığı kod: Java diye biliyorum
Hepsinin mi?Yoksa sadece mi unlock un mu?Ve bir de bu diğer programların yanında adb fastboot gelmiyor program içine mi gömülü?

Oyla:
Üst Alt