Haber Xiaomi'den Suya Dayanıklı Telefon Geliyor.

Xiaomi'nin ürün yol haritasında suya ve toza dayanıklı modeller yer alacak. Xiaomi'nin ayrıca sürpriz hamleleri de olacak.

Xiaomi’nin önümüzdeki süreçte duyuracağı ürünlerde nasıl bir strateji izleyeceği yavaş yavaş netleşiyor.

Yıl sonunda duyuracağı bir ya da birkaç akıllı telefonda LG üretimi OLED ekran kullanacağını bildirilen Xiaomi’den bu defa suya dayanıklı akıllı telefon hamlesi geliyor.

Çin basınında yer alan haberlere göre Xiaomi’nin hedefinde suya ve toza dayanıklı telefonlar var. Bugüne dek fiyat/performans odaklı ürünlerle adından söz ettiren Xiaomi, suya dayanıklılık özelliğine rağmen telefonlardaki agresif fiyat yapısını korumayı sürdürecek.

Çinli gazetecilere konuşan Xiaomi’nin başarılı CEO’su Lei Jun, suya dayanıklılık özelliğinin telefondaki maliyeti sadece %2-3 oranında artıracağını belirtiyor.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Basit bir matematik hesabı yapacak olursak; Çin’de 308 dolardan satılan Xiaomi’nin yeni tepe modeli Mi 5 (3GB RAM-32GB depolama sürümü) eğer suya dayanıklı olsaydı telefonun fiyatı 316 dolar olacaktı.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Xiaomi’nin yol haritasında sadece OLED ekrana ve suya dayanıklı kasaya sahip telefonlar bulunmuyor. Kavisli ekrana sahip bir telefon, Huawei P9gibi çift kameralı bir model ve Xiaomi’nin kendi geliştirdiği işlemciden güç alacak bir telefon Çinli teknoloji devinin yakın zamanda tüketicilerle buluşturacağı ürünlerin başında geliyor.

Meraklabekleyip görelim.

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
Heyecan verici gelişmeler. Bizler gibi xiaomi sevenler için sevindirici. Merakla bekliyorum.

Bluewolf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sercan
Cihazım
Galaxy Nexus
Konular
0
Gizmochina'da %20-30 artış diyor, düzeltelim. Benim yazıdan anladığım(belki çeviride sıkıntı vardır) su geçirmez özellikli telefon düşünmedikleri, eğer çok talep gelir ve satış fiyatındaki artış kabul görürse göz önüne alabilecekleri.

Üst Alt