Haber Xiaomi, Yeni Akıllı Saatini Duyurdu

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Son yıllarda yıldızı epey parlamış olan Xiaomi, fitness odaklı yeni akıllı saat modelini resmi olarak duyurmuş bulunmakta. Cihazın özellikleri belli oldu.

Çin merkezli üreticilerden biri olan Xiaomi, özellikle geliştirdiği akıllı telefon modelleri ile beraber yükselişe geçen firmalar arasında gösteriliyor. Sadece telefon ile kalmayan şirket, bunun yanı sıra en son bilgisayar pazarına da adım atmıştı.

Henüz küresel çapta satışları başlamayan ancak büyük bir rağbet gören Mi Notebook Air modelinden sonraysa firmanın akıllı saat modeli ile karşımıza çıktığını söyleyebiliriz. Giyilebilir ürünler pazarına yeni bir üye daha katan deneyimli üretici, fitness odaklı yeni saatini AMAZFIT adıyla anıyor.

Çin merkezli üreticilerden biri olan Xiaomi, özellikle geliştirdiği akıllı telefon modelleri ile beraber yükselişe geçen firmalar arasında gösteriliyor. Sadece telefon ile kalmayan şirket, bunun yanı sıra en son bilgisayar pazarına da adım atmıştı.

Henüz küresel çapta satışları başlamayan ancak büyük bir rağbet gören Mi Notebook Air modelinden sonraysa firmanın akıllı saat modeli ile karşımıza çıktığını söyleyebiliriz. Giyilebilir ürünler pazarına yeni bir üye daha katan deneyimli üretici, fitness odaklı yeni saatini AMAZFIT adıyla anıyor.

1.34 inç ekran ile gelecek
Açıklanan bilgilere göre akıllı saat, beraberinde 1.34 inç büyüklüğünde bir ekran ile birlikte gelecek. 300 x 300 piksel çözünürlük sunacağı belirtilen dairesel tasarıma sahip saatte 1.2 GHz hızında çalışan bir işlemci ve 512 MB RAM bulunuyor.

Bunların yanında 200 mAh gücündeki bataryası ile beraber tam 35 saat kullanım süresi sunacak olan modelde GPS takip sistemi de yer almakta.

Kendi işletim sistemini kullanan Amazfit, Android Wear kullanmıyor. Ancak saati Android cihazları eşliğinde kullanmak mümkün. Ayrıca sahip olduğu IP67 sertifikası ile suya ve kuma dayanıklı bir kasa söz konusu.

120 dolar etiket fiyatına sahip
Henüz Avrupa bölgesinde ne zaman satışa sunulacağı açıklanmayan saatin Çin'de 120 dolar karşılığında görücüye çıkacağı açıklandı.

28 nm GPS sensörü sayesinde bir ilke imza atacak olan modelin 4 GB dahili depolama alanı ile birlikte geldiğini de belirtelim.

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Özellikler biraz düşük gibi. Hele ki pil :(
Yeni modeli daha da iyi olur inşAllah.

Paylaşım için teşekkürler ;)

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özellikler biraz düşük gibi. Hele ki pil :(
Yeni modeli daha da iyi olur inşAllah.

Paylaşım için teşekkürler ;)

daha piyasada yeniler beklediği satışları yakalarlarsa seri bi şekilde daha üstün özelliklerde saat üretebilirler ilerde. :)

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
daha piyasada yeniler beklediği satışları yakalarlarsa seri bi şekilde daha üstün özelliklerde saat üretebilirler ilerde. :)

Valla hocam ilk ürünle bomba gibi piyasaya giriş yapmak var. Birde bu haliyle giriş yapmak var :)
Ben olsam ilk seçeneği seçerdim.

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla hocam ilk ürünle bomba gibi piyasaya giriş yapmak var. Birde bu haliyle giriş yapmak var :)
Ben olsam ilk seçeneği seçerdim.

dediğiniz doğru ama ilk önce beklenenin altında özelliklerde ürün çıkarılar ve bu konuda piyasanın nabzını yoklarlar. Eğer ürün beklediğinden çok rağbet görürse yani satışlar iyi giderse ürünün üstün özelliklerini sürerlerler eğer üstün özelliklerde piyasaya sürerlerse beklediği satışı yakalayamayıp bu işten zararda etmek var bu benim kendi şahsi düşüncem tabi :)

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
dediğiniz doğru ama ilk önce beklenenin altında özelliklerde ürün çıkarılar ve bu konuda piyasanın nabzını yoklarlar. Eğer ürün beklediğinden çok rağbet görürse yani satışlar iyi giderse ürünün üstün özelliklerini sürerlerler eğer üstün özelliklerde piyasaya sürerlerse beklediği satışı yakalayamayıp bu işten zararda etmek var bu benim kendi düşüncem tabi :)

Bu durum uzar gider bence :) Ama benim dediğim daha mantıklı (banane banane benim dediğim olcak)
Fakat işte mecazi bir cümle ile nokta koymak istiyorum "herkesin hayatına kimse karışamaz".
Siz öyle düşünürsünüz ben böyle.

Teşekkür ederim hocam ♥

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Amazfit ismi kolye gibi bir şeye aitti diye hatırlıyorum. Pek tutulmayan şeylerden biriydi. Kolye gibi boyuna veya künye gibi bileğe takılıp Mi Band gibi adım falan sayıyordu. ağırlıklı olrak hanımlar için üretilen oldukça şık bir şeydi. Neden farklı bir isim tercih edilmemiş acaba... Belki de lansmanı saat gibi değil de saat ve konum gösteren bileklik gibi yapmayı düşünüyorlardır.

Eğer akıllı saat olarak sunulacaksa rakiplerine nazaran oldukça hafif kalmış gibi geliyor. :(

KeremUyar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi5Pro
Konular
7

Son yıllarda yıldızı epey parlamış olan Xiaomi, fitness odaklı yeni akıllı saat modelini resmi olarak duyurmuş bulunmakta. Cihazın özellikleri belli oldu.

1.34 inç ekran ile gelecek
Açıklanan bilgilere göre akıllı saat, beraberinde 1.34 inç büyüklüğünde bir ekran ile birlikte gelecek. 300 x 300 piksel çözünürlük sunacağı belirtilen dairesel tasarıma sahip saatte 1.2 GHz hızında çalışan bir işlemci ve 512 MB RAM bulunuyor.

Bunların yanında 200 mAh gücündeki bataryası ile beraber tam 35 saat kullanım süresi sunacak olan modelde GPS takip sistemi de yer almakta.

Kendi işletim sistemini kullanan Amazfit, Android Wear kullanmıyor. Ancak saati Android cihazları eşliğinde kullanmak mümkün. Ayrıca sahip olduğu IP67 sertifikası ile suya ve kuma dayanıklı bir kasa söz konusu.

120 dolar etiket fiyatına sahip
Henüz Avrupa bölgesinde ne zaman satışa sunulacağı açıklanmayan saatin Çin'de 120 dolar karşılığında görücüye çıkacağı açıklandı.

28 nm GPS sensörü sayesinde bir ilke imza atacak olan modelin 4 GB dahili depolama alanı ile birlikte geldiğini de belirtelim.

Tasarım güzel olmus farklı yani alıcısına hayırlı olsun :) Birde Mi Note 2 yi duyururlarsa çok iyi olucak :)

Alimmm78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Alimmm78
Cihazım
mi
Konular
4
Bence olmamış android wear kullansa olabilirmiş hem başka yazılım var hem de özellikler vb düşük, pil düşük...

Çin dışında pek talep olmaması gerektiğini düşünüyorum.
Daha iyi bir şey yapmaları gerekiyordu, hem de android wear ile sürülmeli piyasaya
Muhtemelen ikincisinde android wear ile abd de satışa sunacaklar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Haberi kim yazmış bilmiyorum ama şuna çok güldüm ben. Üstelik üstüne basa basa bold olarak yazılmış :
Tam 35saat pil ömrü.
Waaaaav müthiş bir süre bu ya. :D :D :D
Bu haliyle nasıl satacak çok merak ediyorum. Tek artısı GPS.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt