Yardım Xiaomi YD Müdavimleri Yardım Dolandırılıyor muyum

ahmo23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
15t
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1
Telefon Modeli
15t pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Dostlar yeniyim bir sorun olacak tr cihazı oldugu söylenen bir 15t pro alacağım kutu üzerindeki renk gray, fakat xiaomi sorgulamasında imei 1 2 ve seri no sorguda gold renk bir cihaz çıkıyor ek olarak kvk garantide ve e devlet imei sorguda yine resmi bir cihaz olarak kayıtlı cıkıyor (e-devlet ve kvkda renk yok ). Fakat bu kutu üzerindeki renk varkı kafamı karıştırdı kutuyu açsam içinden hangi renk çıkarsa çıksın içim rahat etmeyecekti bu konuda tecrübeli dostlar yardımcı olabilirse sevinirim

seco.can.can

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 Pro Max
Konular
22
hocam en temizi aldıysanız iade edin almadıysanız vazgeçin genelde böyle durumda almamak en iyisi aklınızda şüphe kalmaz şahsi düşüncem

Oyla:

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
35
muhtemelen dediğiniz gibi hocam bu konuda bilginiz var mı ithalatcı cihazlarda bu şekilde mi oluyor, cihaz rasgele ithalatcı tarafından getirilmiş btk ya resmi kayıt yapılmış ve garanti içinde kvk ile anlaşmışlar ama tüm bu tarz ithalatcı cihazlarda bu şekilde mi oluyor ki
Kvk varsa işin içinde güvenilirdir. Normalde küçük adı duyulmamış firma ithalatını yapar garantisi de küçük firmada geçerli olur çok işe yaramaz. Bu yüzden ithalatçı Garanti cihazlar daha ucuzdur, distribütör garantili firmalara göre

Oyla:

ci021

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
cihat
Cihazım
redmi4
Konular
11
benim bildiğim burası en doğru bilgiyi veriyor burdan bakabildiniz mi? örneğin, sigortalarda araba 1.6 comfort paket olmasına rağmen 1.6 trend paket diye yanlis girebiliyorlar ve sonra her yerde böyle çıkıyor kaydı aracın. bu tarz bir karşıklık olmadıysa eğer aşağıdaki link yardımcı olacaktır diye umuyorum.

Oyla:

ahmo23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
15t
Konular
1
benim bildiğim burası en doğru bilgiyi veriyor burdan bakabildiniz mi? örneğin, sigortalarda araba 1.6 comfort paket olmasına rağmen 1.6 trend paket diye yanlis girebiliyorlar ve sonra her yerde böyle çıkıyor kaydı aracın. bu tarz bir karşıklık olmadıysa eğer aşağıdaki link yardımcı olacaktır diye umuyorum.

evet hocam buradan baktığımda yeşil renkte onaylı cihaz olarak görünüyor ve gold renkte diyor ama kutu üzerinde gray olarak belirtilmiş cihazın rengi

Oyla:

ci021

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
cihat
Cihazım
redmi4
Konular
11
evet hocam buradan baktığımda yeşil renkte onaylı cihaz olarak görünüyor ve gold renkte diyor ama kutu üzerinde gray olarak belirtilmiş cihazın rengi
imei silerek kutu fotoğrafını yükleyin isterseniz biz de görerek destek olmaya çalışalım.

Oyla:

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
35
Gray yazısının renk olduğunu nereden çıkardınız

Oyla:
Üst Alt