Yardım XİAOMİ yazılımları kafasına göre değiştirme HUYU.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ramazandeveli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
mi max
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12,0,1
Telefon Modeli
mi max 3
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Mİ MAX1 den beri XİAOMİ kullanırım şu an MAX3 kullanmaktayım ailemde herkese XİAOMİ aldım. hem de ikinci defa. Ama artık XİAOMİ tabiri caizse bir yerleri kalktı. Androide eklediği yada çıkardığı GÜVENLİK adı altındaki uygulamaları ile kullanıcısını rezil ediyor. Kabaca şu meşhur kıbrıs lı kumar şirketi basıyor reklamı sms leri ama ben o şerefsizleri engelleyemiyorum.
Engel butonu var ama engellemesi yok. Yardım taleplerimin hiç birine cevap vermiyor. Ha bire arkadaşlar ikinci üçüncü part uygulamalar önermekteler. Sağolsunlar, yardımcı olmaya çalışmaktalar ama bu işin asıl sorumlusu olan XİAOMİ sanki hiç bir şey yokmuş paralarını saymaya devam ediyor.
Yeni nesil teli olan oğlum beni engelliyor ve engel çalışıyor. Eski nesil benim tel ise, onu engelliyor ama çalışmıyor. Kısaca güncellemeyi tam olarak ALAMADIYSAM bu benim mi sorunum. Bunu yapan XİAOMİ. Güncellemeyi yapmayan yaptırmayan kendisi. XİAOMİ nin derdini elbette biliyorum bana diyor ki sen onu sat YENİSİNİ al diyor. Para kadar başına taş düşsün XİAOMİ. Lanet olsun sana, azıcık çok param olsa gidip dükkanının önünde kırmayı çok isterdim. TEKRAR TEKRAR ALDIĞIN HER KURUŞA LANET OLSUN.

Canny1913

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Canny
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Mİ MAX1 den beri XİAOMİ kullanırım şu an MAX3 kullanmaktayım ailemde herkese XİAOMİ aldım. hem de ikinci defa. Ama artık XİAOMİ tabiri caizse bir yerleri kalktı. Androide eklediği yada çıkardığı GÜVENLİK adı altındaki uygulamaları ile kullanıcısını rezil ediyor. Kabaca şu meşhur kıbrıs lı kumar şirketi basıyor reklamı sms leri ama ben o şerefsizleri engelleyemiyorum.
Engel butonu var ama engellemesi yok. Yardım taleplerimin hiç birine cevap vermiyor. Ha bire arkadaşlar ikinci üçüncü part uygulamalar önermekteler. Sağolsunlar, yardımcı olmaya çalışmaktalar ama bu işin asıl sorumlusu olan XİAOMİ sanki hiç bir şey yokmuş paralarını saymaya devam ediyor.
Yeni nesil teli olan oğlum beni engelliyor ve engel çalışıyor. Eski nesil benim tel ise, onu engelliyor ama çalışmıyor. Kısaca güncellemeyi tam olarak ALAMADIYSAM bu benim mi sorunum. Bunu yapan XİAOMİ. Güncellemeyi yapmayan yaptırmayan kendisi. XİAOMİ nin derdini elbette biliyorum bana diyor ki sen onu sat YENİSİNİ al diyor. Para kadar başına taş düşsün XİAOMİ. Lanet olsun sana, azıcık çok param olsa gidip dükkanının önünde kırmayı çok isterdim. TEKRAR TEKRAR ALDIĞIN HER KURUŞA LANET OLSUN.
Engellemenin çalışmaması konusunda biraz daha detaya inebilir misiniz? Ekran görüntüsü gibi ekstra bilgiler paylaşmanız sorunu çözme işlemini hızlandıracaktır.

Oyla:

ramazandeveli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
mi max
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanıcı uygunsuz dil kullanımı nedeni ile uyarı cezası almıştır.
Canny1913, Ektede görüleceği üzere 08502740348 nolu tel özellikle oradan geliyorlar. Engel listemde var. Bu yetmiyormuş gibi tekrar kayıt ediyorum ama zaten var diyor. Varsa neden engellemiyorsun? yoksa niye kayıt etmiyorsun. Ve emin ol bu engellenen numaralardan ilk mesajımda olduğu üzere güncelleme alamayan Mİ MAX3 eşimi engellememe rağmen çalışıyor. Ben eşimin REDMİ 9 (güncellenebiliyor) ile kendimi engellediğimde ben onu arayamıyorum.
Bendeki sürüm 12,0,1 üst güncellemeler artık almıyor.
Elma nasıl milleti sövüşlüyorsa bunlarda artık sövüşlemeye başladı. Sanane tel. eskiyse ver güncellemeni ekmeğine bak. Seni ne ilgilendiriyor eskisi yenisi. Dertleri elmacılar gibim yeni tel aldırtmak. Bir nevi HIRSIZLIK. Hepsi birbirinin aynısı para için yapamayacakları şey yok. Ver parayı geç arkalarına. Hepsi birbirinden şerefsiz.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Kimsenin kimseye her ne sebeple olursa olsun hakaret etmeye hakkı yok. Derdinizi daha düzgün bir üslupla anlatacak iseniz yeni konu açabilirsiniz. Konu kapatılmıştır.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt