Xiaomi ve Cepport

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Öncelikle herkese selamlar. Bugün bu yazıyı neden yazmak istedim, vaktiniz varsa bir okuyun lütfen.
LG, SAMSUNG, MOTOROLA, LENOVO, GMD gibi hemen her marka Android telefonu kullandım. Cep telefonu alacakların kesinlikle resmi distribütör almaları, paralel ithalat tan uzak durmalarını savundum hep. Fakat doların vede aşırı vergilerin de etkisiyle, dünyada orta sınıf bile sayılmayan cihazlar, distribütör olduğunda Türkiye de 2000 tlden aşağı satılmıyor hale geldi. Üstüne birde taksit yasağı, iyice durumu saçma bir hale getirdi.
Hal böyleyken alternatif bir çözüm düşünüp, ön yargımı da kırarak paralel ithalat bir cihaz almaya karar verdim. Yaptığım araştırmalar da çok daha iyi donanımlı olmasına ragmen XİAOMİ cihazların daha uygun olduğunu farkettim ve kendime has bir kriter olan en fazla satış yapan firmayı araştırdığımda karşıma CEPPORT çıktı. Firmaya defalarca aklıma takılanlar için mesaj attım ve hepsine geri dönüş yaptılar. Siparişi geçtim ve ertesi gün kargoladilar daha sonraki gün elime geçti. Ürünü incelediğimde KORKTUĞUM BAŞIMA GELDİ ve ürünün panelinde küçük bir çizik olduğunu gördüm. Hemen firmayı aradım, Ümran hanım diye bir hanfendi, ürünü gönderin inceleyelim dediler. Ertesi gün beni aradılar ve cihazın yenisini gönderdiler Fakat bu sefer içinde birde kılıf vardı. Çok ama çok şaşırdım. Aradadim ve bu yardımdan vede jestten dolayı defalarca teşekkür ettim.
Oldukça kalabalık bir yerde çalışıyorum (1900) kişi ve benim yanıma, ya usta sen bu telefon işlerinden anliyormussun diyenlere, beklentilerine göre Mİ NOTE 3, Mİ 6 ve Mİ MAX 2 gibi telefonları CEPPORT a yönlendirerek aldırdım. Çok memnunlar ve hatta bir tanesi ben bundan sonra başka bir marka kullanamam herhalde dedi bana ki bu beni çok mutlu etti.
BÜTÜN BUNLARI NEDEN YAZDIM;
Bu hafta başında bir arkadaşıma 15 tl lik kılıf üzerine çalışan bir satıcı dan Nano cam sipariş ettim. Firmanın beğeni puanı yüzde 99. Ürün hiç bir koruma olmadan sadece bir kargo poşetine konulmuş halde geldi. Nano esnek olduğundan birşey olmaz herhalde deyip aldım. Fakat telefona taktigimizda lokal 3 yerde bükülme izleri olduğunu gördüm. Firmaya durumu anlatan bir mesaj attım ve ağır aksam bana 10 larca sanki yalan söylediğimi ima eden mesajlarla geri dönüş yaptılar. 15 tl için buna maruz kalmak beni çok üzdü. Ve firmayı arayıp yenisini istemediğimi ve iadede etmeyeceğimi ürüne onay vereceğimi söyledim. Lanet olsun der gibi yenisini gonderdiler ve birde üstüne ücretsiz kargo olmasına rağmen benden kargo aldılar.
Bütün bu yasadiklarimin ışığında CEPPORT un beğeni yüzdesinin GG da % de 100 den, % de 99 a düştüğünü görünce açıkçası ne diyeceğimi bilemedim... Bence tek suçları ki en büyük suçları, markası SAMSUNG, HUAWEİ yada SONY olsa 4000 bin liraya alamayacağımız cihazları 1500 lere satmasi.... BU YÜZDEN ÇOK KÖTÜLER.....

Alimmm78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Alimmm78
Cihazım
mi
Konular
4
Cepport rezaleti
Bu konudaki arkadaşı bu duruma düşürdükleri için %100 hak edemez zaten
ggdeki yüzdelik şeyleri zaten neye göre bilmiyorum ama saçma yani, içine giriyorsun 5 üzerinden servis, kargo ... puanı gözüyor 5 üzerinde 4 falan olan bir firmanın yüzdesi 99-100 oluyor, nasıl oluyor bu acaba
[doublepost=1515756645,1515756528][/doublepost]mesajı göndere erken basmışım, editleme kalkmış editleyemiyorum
fiyatlar hakkında haklısınız, çok güzel iş yapıyorlar, ucuza getirip ucuza satıyorlar. Tüketici kazanıyor, firmayı tebrik ederim

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cepport rezaleti
Bu konudaki arkadaşı bu duruma düşürdükleri için %100 hak edemez zaten
ggdeki yüzdelik şeyleri zaten neye göre bilmiyorum ama saçma yani, içine giriyorsun 5 üzerinden servis, kargo ... puanı gözüyor 5 üzerinde 4 falan olan bir firmanın yüzdesi 99-100 oluyor, nasıl oluyor bu acaba
[doublepost=1515756645,1515756528][/doublepost]mesajı göndere erken basmışım, editleme kalkmış editleyemiyorum
fiyatlar hakkında haklısınız, çok güzel iş yapıyorlar, ucuza getirip ucuza satıyorlar. Tüketici kazanıyor, firmayı tebrik ederim
Eyv...

Üst Alt