Yardım Xiaomi V12.5.3.0 Sürüm hakkında sorum var ?

ahmetberatm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note 10 p
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v12.0.5 Kararlı
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba şuan 12.0.5 Global kararlı sürümü kullanıyorum hız konusunda iyi fakat şarj konusunda çok kötü yeni gelen 12.5.3. güncellemesini yuklemeli miyim sizce ? Tereddütte kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim Cihazım Xiaomi redmi note 10 pro 8GB RAM

Dipnot:telefon orijinal aldığımdan beri öyle herhangi bir güncelleme yapmadım

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-12-14-12-00-21-880_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2021-12-14-12-00-21-880_com.android.updater.jpg
    245 KB · Görüntüleme: 16

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
Türkiye cihazı hocam alışveriş sitesinden aldım ama bu güncelleme ne zaman gelicek cidden çok üzülüyorum pil sorunu başımı ağrıtıyor bu bataryadan kat kat düşük bataryalı telefonumda daha çok verim alıyordum güncellemenin ne zaman geleceğini belirtiler mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ahize sorunu yok bende gayet iş görüyor
hocam telefonu sıfırlayın , android cihazlarda yazılım güncellemesi yapıldığında sıfırlama yapılması en iyisidir ki tahminimce siz de telefonu aldığınızdan beri bir kaç kez yazılım güncellemesi yapmışsınızdır

Oyla:

ahmetberatm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note 10 p
Konular
3
hocam telefonu sıfırlayın , android cihazlarda yazılım güncellemesi yapıldığında sıfırlama yapılması en iyisidir ki tahminimce siz de telefonu aldığınızdan beri bir kaç kez yazılım güncellemesi yapmışsınızdır
Hayır telefonu aldığımdan beri V12.0.5 yüklü kendim hiçbir şekilde güncelleme indirmedim çünkü sikayetleri okudum vazgeçtim enchanded versiyonun ne zaman çıkacağını biliyormusunuz geçen gün 12.5.3 geldi diye yazdim bugünde 12.5.6 geldi fakat enchanded versiyon değil ne zaman gelicek biliyormusunuz?

Oyla:
Üst Alt