Sohbet Xiaomi Ürünleri Daha Pahalı Olsaydı

LastWorld

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ5S
Konular
61
Alır mıydınız ? Şahsen almazdım. Çünkü xiaominin olayı fiyat performans zaten. Bu arada pahalıdan kastım şu mesela Mİ6 3000 TL olsaydı.

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Bence eski f/p muhabbeti kalmadı xioami'de örneğin mi 6 2300 verilmez bence kişisel fikrim 1700-1800 arasında olmalı üstü fazlasıyla saçma tabikide ülkemizde satılan diğer markalara göre daha ucuz ama kesinlikle bu markadan arada daha fazla para kaldıran insanlar var xioami cihazlarında zaten bir artış oldu bildiğim kadarıyla...
Bu yüzden kişisel fikrim xioami almak bana mantıklı gelmiyor alternatif markalara yönelmeyi düşünüyorum. Letv gibi...

LastWorld

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ5S
Konular
61
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence eski f/p muhabbeti kalmadı xioami'de örneğin mi 6 2300 verilmez bence kişisel fikrim 1700-1800 arasında olmalı üstü fazlasıyla saçma tabikide ülkemizde satılan diğer markalara göre daha ucuz ama kesinlikle bu markadan arada daha fazla para kaldıran insanlar var xioami cihazlarında zaten bir artış oldu bildiğim kadarıyla...
Bu yüzden kişisel fikrim xioami almak bana mantıklı gelmiyor alternatif markalara yönelmeyi düşünüyorum. Letv gibi...

Düşer hocam. Üstüne bir model daha çıkarsa amiral gemisi olarak düşer.

Üst Alt