Yardım Xiaomi 14 Ultra cihazım hakkında yardım

ysensoy40

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
1
Yaklaşık 4 ay önce hiç araştırma yapmadan arkadaştan görerek xiaomi 14 ultra yurtdışı cihaz aldım. Aldığım kişi bana yasal kayıtlı cihazdan tek farkı güncelleme yapma, yaparsan imei gider, tekrar attırmak zorunda kalırsın demişti. Sonradan cihazı ben kurcalarken fabrika ayarlarına sıfırladım. Ondan sonra cihazımın kayıt dışı olduğuna dair mesajlar gelmeye başladı. Tekrar imei attıracağım bunu çözeceğiz.

Sonrasında cihazın batarya performansından memnun olmayınca telefon hakkında araştırmalar yapmaya başladım. Yurtdışı telefonlarda direnç kayıt ve server kayıt varmış. Cihazın Hardware Versionu kırmızı renkli P1 yazıyor buradan direnç kayıt olduğunu öğrendim. Ayrıca global ve global olmayan cihazlar varmış. Model 24030PN60G buradan cihazın global olduğunu öğrendim.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu videoda eu romun çok iyi olduğu ve batarya performansını baya artırdığı söyleniyor.

Benim direnç kayıtlı cihaza bu romu yüklersem herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?

Cihaza imei attırdıktan sonra imei gitmeden cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamanın bir yolu var mıdır?

Direnç kayıtlı cihazlarda suya ve toza dayanıklılık özelliği kesinlikle gidiyor mu?

Cihaza HyperOS 2 / Android 15 güncellemesi neden gelmedi? (şu anki işletim sistemi HyperOS 1.0.2.0.UNAMIXM / Android 14UKQ1)

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Model numarası G olması direnç değiştiği içindir. Global cihazın kenarında Ce simgesi olur.
Eu rom yükleyebilmek için bootloader kilidi açık olmalı.
Bu cihazda sıfırlamada imei gider.

ysensoy40

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Model numarası G olması direnç değiştiği içindir. Global cihazın kenarında Ce simgesi olur.
Eu rom yükleyebilmek için bootloader kilidi açık olmalı.
Bu cihazda sıfırlamada imei gider.
Kesin olarak global değil midir cihaz?

Muffin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahir Kadir
Cihazım
Mi 13 ultra
Konular
2
Getprops uygulamasını yükleyip fake rom var mı yok mu öğrenebilirsiniz var mı yok mu öğrenebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çin ROM atıp İngilizce dilinde kullanacak (Google servisleri olmadan) ya da dediğim gibi globale modem atacak.

GetProps ile fake olup olmadığı öğrenilmekte. Yükleyip ekran görüntüsü atabilirsin.

O zaman maalesef ücretli olarak yetkili hesapla ROM yüklettireceksin.
Burada APK olarak var kurup SS atarsan yardımcı olurum

Son düzenleme:

ysensoy40

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
1
Getprops uygulamasını yükleyip fake rom var mı yok mu öğrenebilirsiniz var mı yok mu öğrenebilirsiniz

Burada APK olarak var kurup SS atarsan yardımcı olurum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekran görüntüsü bu şekilde

Muffin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahir Kadir
Cihazım
Mi 13 ultra
Konular
2
Hocam sizin cihazınız çin sürümü. İçine fake rom yüklemişler. Bunun çözümünü bende araştırdım, bende 13 ultra vardı satıp mi 14 ultra ya geçtim ve global aldım. Sizin cihazınız direnç işlemi görmeden önce de sürümü aynıydı büyük ihtimalle.

ysensoy40

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
1
Hocam sizin cihazınız çin sürümü. İçine fake rom yüklemişler. Bunun çözümünü bende araştırdım, bende 13 ultra vardı satıp mi 14 ultra ya geçtim ve global aldım. Sizin cihazınız direnç işlemi görmeden önce de sürümü aynıydı büyük ihtimalle.
Peki bu cihaza ımeı gitmeden fabrika ayarlarına döndürme, eu rom yüklemenin bir yolu yok mu?

Muffin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahir Kadir
Cihazım
Mi 13 ultra
Konular
2
Hocam ben bir yolunu bulamadım bulursam size de paylaşırım.

Üst Alt