- Adım
- Yunus
- Cihazım
- Xiaomi 14 Ultra
- Konular
- 1
Yaklaşık 4 ay önce hiç araştırma yapmadan arkadaştan görerek xiaomi 14 ultra yurtdışı cihaz aldım. Aldığım kişi bana yasal kayıtlı cihazdan tek farkı güncelleme yapma, yaparsan imei gider, tekrar attırmak zorunda kalırsın demişti. Sonradan cihazı ben kurcalarken fabrika ayarlarına sıfırladım. Ondan sonra cihazımın kayıt dışı olduğuna dair mesajlar gelmeye başladı. Tekrar imei attıracağım bunu çözeceğiz.
Sonrasında cihazın batarya performansından memnun olmayınca telefon hakkında araştırmalar yapmaya başladım. Yurtdışı telefonlarda direnç kayıt ve server kayıt varmış. Cihazın Hardware Versionu kırmızı renkli P1 yazıyor buradan direnç kayıt olduğunu öğrendim. Ayrıca global ve global olmayan cihazlar varmış. Model 24030PN60G buradan cihazın global olduğunu öğrendim.
Benim direnç kayıtlı cihaza bu romu yüklersem herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?
Cihaza imei attırdıktan sonra imei gitmeden cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamanın bir yolu var mıdır?
Direnç kayıtlı cihazlarda suya ve toza dayanıklılık özelliği kesinlikle gidiyor mu?
Cihaza HyperOS 2 / Android 15 güncellemesi neden gelmedi? (şu anki işletim sistemi HyperOS 1.0.2.0.UNAMIXM / Android 14UKQ1)
Sonrasında cihazın batarya performansından memnun olmayınca telefon hakkında araştırmalar yapmaya başladım. Yurtdışı telefonlarda direnç kayıt ve server kayıt varmış. Cihazın Hardware Versionu kırmızı renkli P1 yazıyor buradan direnç kayıt olduğunu öğrendim. Ayrıca global ve global olmayan cihazlar varmış. Model 24030PN60G buradan cihazın global olduğunu öğrendim.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu videoda eu romun çok iyi olduğu ve batarya performansını baya artırdığı söyleniyor.Benim direnç kayıtlı cihaza bu romu yüklersem herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?
Cihaza imei attırdıktan sonra imei gitmeden cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamanın bir yolu var mıdır?
Direnç kayıtlı cihazlarda suya ve toza dayanıklılık özelliği kesinlikle gidiyor mu?
Cihaza HyperOS 2 / Android 15 güncellemesi neden gelmedi? (şu anki işletim sistemi HyperOS 1.0.2.0.UNAMIXM / Android 14UKQ1)