Sohbet Xiaomi Türkiye-İzmir Mağazası

smyrniankiwi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kıvanç
Cihazım
Pocophone F1
Konular
27
Merhaba,

İzmir Üçyol'da arabayla geçerken böyle bir mağaza gördüm. Dönüşte uğradığımda mağaza kapalıydı ancak tabelasının fotoğrafını çektim. İnternette arattığımda da bilgi bulamadım. Bu mağaza Xiaomi Türkiye ile bağlantılı mıdır?

Yaklaşık 4 yıldan beri kullanmakta olduğum MI4'ü değiştirip dual kamerası olan modellerden inceleme isteğim vardı ancak nasip olmadı. Radarımda Mi Note 3 veya MI6 var. Kamera-batarya-fiyat/performans olarak hangisini tavsiye edersiniz? Özellikle kamera performansı seçimimde en etkili kriter olmakla birlikte gün içerisinde orta yoğunlukta sosyal medya ve müzik dinlemeden sonra gün sonunda şarjımın bitmemesini istiyorum.

Teşekkürler.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

GöZTePeLee

Asla ölmeyen ve Hay Olana tevekkül et.(Furkan/58)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
12
Merhaba,

İzmir Üçyol'da arabayla geçerken böyle bir mağaza gördüm. Dönüşte uğradığımda mağaza kapalıydı ancak tabelasının fotoğrafını çektim. İnternette arattığımda da bilgi bulamadım. Bu mağaza Xiaomi Türkiye ile bağlantılı mıdır?

Yaklaşık 4 yıldan beri kullanmakta olduğum MI4'ü değiştirip dual kamerası olan modellerden inceleme isteğim vardı ancak nasip olmadı. Radarımda Mi Note 3 veya MI6 var. Kamera-batarya-fiyat/performans olarak hangisini tavsiye edersiniz? Özellikle kamera performansı seçimimde en etkili kriter olmakla birlikte gün içerisinde orta yoğunlukta sosyal medya ve müzik dinlemeden sonra gün sonunda şarjımın bitmemesini istiyorum.

Teşekkürler.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam öncelikle mi note 3 tavsiyemdir.. Bende Göztepe tarafında oturuyorum çok geçerim üçyol dan ama görmedim hiç ne tarafta kalıyor tam olarak? miui Türkiye marketin İZMIR bayisi diye bildiğim bitek Hisarönü İletişim var Çankaya tarafında.. bu adamlar ne ayak?

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Can1gulle

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren can
Cihazım
Mİ9-Mİ9T-Mİ9SE
Konular
29
Ooooo izmirde varmıymis ya izmir iletişim var konakta oraya bi bakın derim internet üzerinden xiaomi getiriyorlardı

szrglmz123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
sezer
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
Merhaba, önceliklerimiz az çok aynı sizinle telefon konusunda. İkisini de kullanma fırsatım oldu şuan mi note 3 kullanıyorum. Kamera ve batarya konusunda mi note 3 'bence' daha iyi. Özellikle son güncellemeden sonra kamera daha iyi oldu. Performans konusunda da daha uzun ömürlü olan mi 6 işlemci farkiyla. Ama ben suan için kaldırmadığı bir oyun veya uygulama gormedim mi note 3'ün. Aktif olarak Rules of survival oynuyorum birtek , onda da en yüksek ayarlarda sıfir problemle oynayabiliyorum. Mi note 3 de ekran da bir tık büyük bu da tercih meselesi. Özetle sosyal medya uygulamaları için çok uzun bir süre sorun çıkarmaz. Güç gerektiren uygulamalar için de seni 2-3 yıl arası götürür diye düşünüyorum. Böyle birbirine yakın iki seçenek arasında oldugunuz için elimden geldiğince fikrimi söylemeye çalıştım şimdiden hayırlı olsun.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
hocam öncelikle mi note 3 tavsiyemdir.. Bende Göztepe tarafında oturuyorum çok geçerim üçyol dan ama görmedim hiç ne tarafta kalıyor tam olarak? miui Türkiye marketin İZMIR bayisi diye bildiğim bitek Hisarönü İletişim var Çankaya tarafında.. bu adamlar ne ayak?

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Asil emlak ın yanında. Yani resimde öyle görünüyor :)

smyrniankiwi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kıvanç
Cihazım
Pocophone F1
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asil emlak ın yanında. Yani resimde öyle görünüyor :)
Herkese tavsiyeleri icin tesekkurler. Saniyorum ben de mi note 3'e daha yakinim.

Bu arada magazanin yeri ucyol metroya sirtinizi verin kavsagin karsisinda sol tarafta. Kusura bakmayin semt olarak tam tarif edemedim. Bornova'da oturuyorum. I tarafi pek bilmiyorum. Arabayla gecerken gozume carpti magaza.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Benim tavsiyem mi6. Hem donanım açısından güçlü hemde yazılım destegi olarak önü daha açık bir cihaz. Yoğun kullanımda 6 7 saat ekran süresi verebiliyor.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
MIUI Türkiye İzmir satış noktası Hisarönü iletişim hocam. MIUI Türkiye Yerel Satış Noktaları adresinden ulaşabilirsiniz.

Fotoğrafını gönderdiğiniz mağazanın ise bizimle ya da Xiaomi ile ilgisi yok. Zannediyorum ilgi çekmek amaçlı olarak tabela yaptırmış ancak her hangi bir yetkisi veya yeterliliği bulunmuyor.

Üst Alt