Yardım Xiaomi Türkiye Garantisi vs. İthalatçı

KyzenV

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan Veli
Cihazım
Mi A2
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
8.1
Telefon Modeli
Mi A2
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar. Yaklaşık 1 hafta kadar önce Hepsiburada'dan ithalatçı garantili Mi A2 (Ritzy Teknik Servis) almıştım. Şuan Türkiye garantili olarak aynı fiyata satılıyor. Sizce ürünü iade edip Türkiye garantili olanı tekrar sipariş etmeli miyim, yoksa telefonu kullanmaya devam mı etmeliyim?

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Xiaomi Türkiye diye bir garanti olmadığı ve ülkemizde satılan bütün Xiaomi cihazların ithalatçı garantili olduğuna dair forumda onlarca konu ve yorum var. Zahmet edip biraz araştırırsanız bu konuda fikir sahibi olabilirsiniz....

Oyla:

KyzenV

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan Veli
Cihazım
Mi A2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi Türkiye diye bir garanti olmadığı ve ülkemizde satılan bütün Xiaomi cihazların ithalatçı garantili olduğuna dair forumda onlarca konu ve yorum var. Zahmet edip biraz araştırırsanız bu konuda fikir sahibi olabilirsiniz....
Yani bir önem fark etmiyor ? Zaten evofone'a da çok güvenmiyorum açıkcası.

Oyla:

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Artık XİAOMİ Türkiye garantisi diye birşey olduğunu, biraz araştırsaydınız öğrenebilirdiz...

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Artık XİAOMİ Türkiye garantisi diye birşey olduğunu, biraz araştırsaydınız öğrenebilirdiz...
Araştırmama lüzum yok. Sizin Xiaomi Türkiye garantisi dediğiniz Gen-Pa tarafından verilen ithalatçı servis garantisi. Tıpkı kvk, delta yada ritzy gibi...

Oyla:

wert34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Merhabalar. Yaklaşık 1 hafta kadar önce Hepsiburada'dan ithalatçı garantili Mi A2 (Ritzy Teknik Servis) almıştım. Şuan Türkiye garantili olarak aynı fiyata satılıyor. Sizce ürünü iade edip Türkiye garantili olanı tekrar sipariş etmeli miyim, yoksa telefonu kullanmaya devam mı etmeliyim?
Cihaza sim kart takıldı ise yada herhangi bir internet ağına bağlandı ise (14 günlük cayma hakkı ile) iade etmeniz mümkün değil. Ayrıca garanti konusunda bir fark olacağını düşünmüyorum

Son düzenleme:
Oyla:

KyzenV

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan Veli
Cihazım
Mi A2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaza sim kart takıldı ise yada herhangi bir internet ağına bağlandı ise iade etmeniz mümkün değil. Ayrıca garanti konusunda bir fark olacağını düşünmüyorum
Teşekkür ederim. Ailemde bir sorun olmayacağını bu şekilde kullanmam gerektiğini söylüyor. Telefonu da satıcısı hepsiburada olarak almıştım, bir sıkıntı olursa onların yardımı dokunur diye düşünüyorum. Zaten hangi teknik servisi araştırsam araştırayım, haklarında bir sürü olumsuz yorum görüyorum. Xiaomi'de teknik servis işleri biraz sancılı galiba hangi firma olursa olsun ama evofone a kesinlikle güvenmiyorum. Diğer teknik servisler varken Xiaomi nin evofone ile anlaşması çok saçma.

Oyla:

Balron

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Poco f1
Konular
3
İclerinde en duzgunu genpa , digerleri surundurur

Oyla:

buz_mavisi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
mi4
Konular
0
Telefonu iade edemezsiniz. Arıza varsa iade isteme hakkınız var. Tabi servis raporu ile.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Genpa garantisi ile satılan cihazların Genpa'da değil Evo'da işlem gördüğüne dair pek çok söylenti dolaşıyor... Açıkçası Evo'dan beklerim, daha önce aynı şeyi KVK için de yapmıştı.

Xiaomi Türkiye garantisi ise zaten sadece laf... Biraz araştırsaydınız diyen arkadaş sonuç olarak böyle bir garanti varsa mutlaka servis hizmetini sunduğu bir fiziki mekana da, teknik personele de ihtiyacı var. Araştırmalarınız sonucunda bu adresin nerede olduğuna ve teknik personeline ait bir isime ulaşabildiniz mi yoksa sadece paralı yazdırılan haberleri okuduğunuz için mi kendinizi araştırmış gibi hissediyorsunuz?

Ritzy ile şimdiye kadar sadece bir defa akıllı saat için muhatap oldum. 10 gün içerisinde değişim kararı verdiler ve saatimi değiştirdiler. Telefon konusunda nasıllar bilemiyorum ama benim deneyimim son derece olumluydu. Evo için ise olumlu tek yorum bulmak o kadar zor ki... Bence Ritzy Evo'ya kıyasla çok daha iyi bir tercih.

Oyla:
Üst Alt