Yardım Xiaomi Türkiye Garanti Karmaşası

hsynyldrm64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HÜSEYİN
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğretmen
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.3.6
Telefon Modeli
redmi note 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
5 gün önce Uşak'tan bir bayiden Redmi Note 7 aldım Xiaomi Türkiye Garantili diye. Daha sonra garanti belgesine baktığımda ithalatçı firmanın "Namütenahi Bilişim İnş." diye bir şirket olduğunu gördüm. teknik servis bilgilerinde ise Genpa'nın bilgileri vardı. Biraz önce Genpa'yı aradım bu cihaza teknik servis hizmeti vermediklerini söylediler. Trendyol, incehesap gibi mağazalardan Xiaomi Türkiye Garantili diye bazı cihaz alanlarda da aynı şirketin garanti belgesiyle karşılaşanlar olmuş. Bu konuyla ilgili daha net bilgisi olanlar var mı?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
mi-2-jpg.61747
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• mi 2.jpg
    mi 2.jpg
    114,8 KB · Görüntüleme: 209

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
Kardeşim bu belge hepsinin içinde çıkıyor. Bu yetkili servisin belgesi, orada yazılı olanlar yetkili servisler. Fakat bazı cihazlar farklı firmalar tarafından getiriliyor. Namütenahi Bilişim İnşaat da bunlardan birisi. Eğer bir sorun olursa cihazla sen bu firmaya ulaşacaksın :)

Oyla:

hsynyldrm64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HÜSEYİN
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğretmen
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim bu belge hepsinin içinde çıkıyor. Bu yetkili servisin belgesi, orada yazılı olanlar yetkili servisler. Fakat bazı cihazlar farklı firmalar tarafından getiriliyor. Namütenahi Bilişim İnşaat da bunlardan birisi. Eğer bir sorun olursa cihazla sen bu firmaya ulaşacaksın :)
Ulaşacak bir firma yok ortada. Telefon numarası bile yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orada da yazmıştım ama çözemedik sorunu

Oyla:
Üst Alt