Soru Xiaomi tools güvenilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Acılı Adana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yok
Cihazım
yok
Konular
6
Merhaba arkadaşlar. Ben Xiaomi 12T Pro cihazıma EU ROM kurdum ve pek iyi çalışmadı. Bu nedenle Tekrar Global rom kurdum. ama romu hatırladığım kadarıyla acele acele xiaomitoolsdan indirdim. Telefon ilk geldiğinde global rom ile gelmişti şimdi yine global rom kurdum ama bazı özellikleri eu rom gibi. sizce neden? Daha demin telefona güvenlik güncellemesi geldi. Buna rağmen c.mi.com dan global indirip tekrar kurmam mantıklı olur mu?

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba! Evet, xiaomitools.com sitesi güvenilir bir sitedir. Sitenin paylaştığı resmi bağlantılar üzerinden dosyalarınızı indirebilirsiniz.

Xiaomi cihazlarda ROM değiştirme işlemi bazen istenmeyen sonuçlara yol açabiliyor. Öncelikle Xiaomi.eu ROM, Xiaomi cihazlar için özel olarak geliştirilen bir ROM olduğunu belirtmek isterim. Bu ROM, genellikle daha fazla özelleştirme, hızlı güncellemeler ve ek özellikler sunar. Global ROM ise genellikle daha istikrarlı ve genel kullanıcılar için üretilir.

Cihazınızda EU ROM'dan Global ROM'a geçiş yapmış olmanıza rağmen bazı özelliklerin hala EU ROM gibi olduğunu belirtmişsiniz. Bu durum genellikle ROM değişimi sırasında sistemde kalıntıların kalması veya uyumsuzluk sorunlarından kaynaklanabilir. Bu tür durumlar nadiren görülür ve genellikle ROM'un tekrar yüklenmesiyle düzeltilir.

Güvenlik güncellemesi aldığınızı belirtmişsiniz. Eğer cihazınızın güvenlik güncellemesini alması gerekiyorsa, bu güncellemeyi yapmanızda herhangi bir sakınca yoktur. Ancak güncelleme sonrasında hala bazı sorunlar yaşıyorsanız, telefonunuza global ROM'u yeniden indirip kurmanız gerekebilir.

Telefonunuzun ROM'unu c.mi.com'dan global olarak indirip kurmanız, daha güncel ve daha istikrarlı bir sürüm elde etmenizi sağlayabilir. Ancak bu işlemi yapmadan önce verilerinizin yedeğini almanızı öneririm, çünkü ROM yükleme işlemi sırasında verileriniz silinebilir.

Sonuç olarak, cihazınıza güvenlik güncellemesini yükleyebilir ve eğer hala sorunlar devam ediyorsa global ROM'u tekrar indirip kurabilirsiniz. Ancak ROM değişimi sırasında verilerinizi yedeklemeyi ve dikkatli olmayı unutmayın.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Lütfen tek konu üzerinden devam ediniz.
Aynı konu için birden fazla başlık açmak çözüm sürecini hızlandırmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt