Çözüldü Xiaomi Telefonumu Resetledikten Sonra Apk Yükleyemiyorum

beratbatmaz_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Xiaomi Redmi 9
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Öncellikle merhabalar. Bugün telefonuma reset attım. Kurulumda google şifremi bilmiyordum işte bi kaç yöntemle bypass yapıp telefonun kurulumunu gerçekleştirdim. Apk yüklemek istiyorum resetten sonra telefona fakat yüklenmiyor. Tam yüklenme barı dolacak yükleme ekranı gidiyor bi hata uyarı vs de vermiyor. Yardımcı olursanız sevinirim..

Çözüm
hocam apk yüklemek istiyorum dediğinize göre google play değil de harici bi yerden indirip kuracağınız uygulamalardan bahsediyorsunuz sanırım
sorununuz tam olarak ne alakalı bilmiyorum ancak paket yükleyici ile ilgili bir problem olabilir diye düşündüm
eğer google play i kullanabiliyorsanız sai uygulamasını indirip deneyebilir misiniz

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
hocam apk yüklemek istiyorum dediğinize göre google play değil de harici bi yerden indirip kuracağınız uygulamalardan bahsediyorsunuz sanırım
sorununuz tam olarak ne alakalı bilmiyorum ancak paket yükleyici ile ilgili bir problem olabilir diye düşündüm
eğer google play i kullanabiliyorsanız sai uygulamasını indirip deneyebilir misiniz

Oyla: Çözüm

beratbatmaz_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Xiaomi Redmi 9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam öncelikle çok teşekkürler bana zaman ayırdığınız için. Ben çözümü cihazıma format atmakla buldum yinede teşekkürler bu sorunla tekrar karşılaşırsam verdiğiniz uygulamayı denerim. Hayırlı ramazanlar🙏🏻

Oyla:

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Hocam öncelikle çok teşekkürler bana zaman ayırdığınız için. Ben çözümü cihazıma format atmakla buldum yinede teşekkürler bu sorunla tekrar karşılaşırsam verdiğiniz uygulamayı denerim. Hayırlı ramazanlar🙏🏻
cihazınız zaten resetlenip bypass işlemleri yaptığınız için bu öneriyi sunup basite kaçmak istemedim hocam 😂
sorunu aşmanıza sevindim
bahsettiğim uygulamayı cihazınız rootlu ise sistem uygulamaları güncelleme veyahut sürüm düşürme veya .apks uzantılı uygulama dosyalarını yüklemek için de kullanabilirsiniz
hayırlı ramazanlar

Oyla:

beratbatmaz_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Xiaomi Redmi 9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cihazınız zaten resetlenip bypass işlemleri yaptığınız için bu öneriyi sunup basite kaçmak istemedim hocam 😂
sorunu aşmanıza sevindim
bahsettiğim uygulamayı cihazınız rootlu ise sistem uygulamaları güncelleme veyahut sürüm düşürme veya .apks uzantılı uygulama dosyalarını yüklemek için de kullanabilirsiniz
hayırlı ramazanlar
Anladım hocam çok teşekkürler tekrardan❤️🙏🏻

Oyla:
Üst Alt