- Adım
- BUĞRA AYDIN
- Cihazım
- BAND 4+NOTE PRO
- Meslek
- Fotoğrafçı
- Konular
- 19
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Bilmiyorum
- Telefon Modeli
- Note 9 Pro
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhaba Arkadaşlar
Normalde İOS Kullanıcısıyım Ancak Ekim Kasım Gibi yeni İphone Çıkana dek Hem İdareten Hem de Deneyimlemek Adına Android Cihaz Almak İsterim
Sanal Mağazlar da Bir Çok Satıcı Siteler vs Var Mağazalar da İse Mesela Tepe Nautilius AVM de Baktım Fİyatlar Farklı
Xİaomi Telefonunu Uyguna Güvenilir Mümkünse Genpa KVK teknik servis Kapsamın da Nereden Alabilirim?
Cep Port ve Delta Servis Olarak da Var Sanırım Bunlar Güvenilir mi?
Bir de Redmi Note 10S mi Yoksa Redmi 10 (2022) mi?
Bütçe Olarak 5.500-750 Çok Geçmek İstemiyorum NFC olsa Tadından Yenmez + Hızlı Olması Benim İçin Önemli Geçen Haftalar da Oppo A16 3GB Kullandım Gerçekten Kötüydü Hemen Satmak Zorunda Kaldım
Yardımlarınızı Bekliyorum
Teşekkür Ederim
Normalde İOS Kullanıcısıyım Ancak Ekim Kasım Gibi yeni İphone Çıkana dek Hem İdareten Hem de Deneyimlemek Adına Android Cihaz Almak İsterim
Sanal Mağazlar da Bir Çok Satıcı Siteler vs Var Mağazalar da İse Mesela Tepe Nautilius AVM de Baktım Fİyatlar Farklı
Xİaomi Telefonunu Uyguna Güvenilir Mümkünse Genpa KVK teknik servis Kapsamın da Nereden Alabilirim?
Cep Port ve Delta Servis Olarak da Var Sanırım Bunlar Güvenilir mi?
Bir de Redmi Note 10S mi Yoksa Redmi 10 (2022) mi?
Bütçe Olarak 5.500-750 Çok Geçmek İstemiyorum NFC olsa Tadından Yenmez + Hızlı Olması Benim İçin Önemli Geçen Haftalar da Oppo A16 3GB Kullandım Gerçekten Kötüydü Hemen Satmak Zorunda Kaldım
Yardımlarınızı Bekliyorum
Teşekkür Ederim
Moderatör tarafında düzenlendi: