Sohbet Xiaomi Teknik Destek Veren Bir Firma

mertikotr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert Şentürk
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
2
İnternet üzerinden Xiaomi Teknik Destek veren bir site ile karşılaştım. Reklam vermek gibi olmasın ama ben whatsapp üzerinden görüştüm çalışan yetkili birisiyle. Telefonumun ROM'u değiştirmek istiyorum dedim sorunumu anlattım. Adam bana cihazın içi açılıp içindeki bir parçanın kısa devre yapılarak her şeyin gerçekleşeceğini söyledi. Benim sorum şu ben buna güvenip cihazın içini açtırtma onayı versem mi vermesem mi?

Versem neden vermeliyim?
Vermesem neden vermemeliyim?

Görüşlerinizi bekliyorum

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
İnternet üzerinden Xiaomi Teknik Destek veren bir site ile karşılaştım. Reklam vermek gibi olmasın ama ben whatsapp üzerinden görüştüm çalışan yetkili birisiyle. Telefonumun ROM'u değiştirmek istiyorum dedim sorunumu anlattım. Adam bana cihazın içi açılıp içindeki bir parçanın kısa devre yapılarak her şeyin gerçekleşeceğini söyledi. Benim sorum şu ben buna güvenip cihazın içini açtırtma onayı versem mi vermesem mi?

Versem neden vermeliyim?

Görüşlerinizi bekliyorum
Telefonun brick olduğu durumlarda kısa devre vs yaptırılarak bilgisayarın telefonu görmesi sağlanıyor ve bu şekilde rom atılarak telefon kurtarılıyor evet fakat normal rom atma işlemi için böyle bir şeye gerek yok yani boşu boşuna cihazınızı actirmayin. Kaldı ki öyle bişey olsa bile forumdaki yetkili kişiler fazlasıyla yardımcı oluyorlar, şahsi fikrim buradan başka bir yere başvurmayiniz. Bl kilidi açmak ve rom atmak adına çok sayıda rehber bulunuyor forumda. Araştırıp bilgi edinirseniz dediklerime hak vereceksinizdir siz de :) iyi günler diliyorum.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam cennette tapulu arsa satılan bi devirdeyiz.mertuska hocamın dediği gibi o olay,ölü telefonları canlandıran hayat nefesi,elektroşok :)adam senin bilginin az olduğunu anlamış ve seni kazıklamak için ilk adımı atmış bile :)rom yüklemek bu sitede bedava.bu sitede ihtiyacın olan herşey fazlasıyla var (rehberler,talimatlar,gerekli uygulamalar ve izlenecek adımlar)...o adama bi sorarmısın kaça rom yüklüyormuş

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87

Versem neden vermeliyim?

Görüşlerinizi bekliyorum

O siteyi bende biliyorum ve Mi 5'imin Home (Ana Menü) Tuşunda sorun vardı ve kendilerini bir şey sanıp göndermiştim. Cihazdan haber alamadım, aradım aradım bakmadılar, mesajlar attım cevaplar verilmedi. Cihaz 2 hafta sonrasında geldi sözde yazılım atılarak düzeltilen tuş (50 TL karşılığında) aradan 2 gün geçmeden gene çalışmamaya başladı. Bu durum karşısında tekrardan aramalar ve mesajlar oldu fakat hiç bir şekilde geri dönüş alamadım.
Zaten MIUI Türkiye'den de engellenip, uzaklaştırıldılar...
Ve Rom'unu değiştirmek içinde kimseye bir ücret ödemenize gerek yok, boş vakti olan birisi size zaten yardımcı olur. Gerekirse bilgisayarınıza bağlanır yapar. Forum'umuzda da fazlasıyla anlatım mevcut...

mertikotr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert Şentürk
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O siteyi bende biliyorum ve Mi 5'imin Home (Ana Menü) Tuşunda sorun vardı ve kendilerini bir şey sanıp göndermiştim. Cihazdan haber alamadım, aradım aradım bakmadılar, mesajlar attım cevaplar verilmedi. Cihaz 2 hafta sonrasında geldi sözde yazılım atılarak düzeltilen tuş (50 TL karşılığında) aradan 2 gün geçmeden gene çalışmamaya başladı. Bu durum karşısında tekrardan aramalar ve mesajlar oldu fakat hiç bir şekilde geri dönüş alamadım.
Zaten MIUI Türkiye'den de engellenip, uzaklaştırıldılar...
Ve Rom'unu değiştirmek içinde kimseye bir ücret ödemenize gerek yok, boş vakti olan birisi size zaten yardımcı olur. Gerekirse bilgisayarınıza bağlanır yapar. Forum'umuzda da fazlasıyla anlatım mevcut...

Hocam ben bir türlü beceremedim yardımcı olur musun?

Üst Alt