Yardım XİAOMİ sunucuya bağlanmadı

orhan_.xyz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Xiaomi Mi 11T
Konular
1
Evet arkadaşlar çok fazla sosyal medyada gördüm bı okadar da burda form da gördüm Bu hatanın sebebi Global olan yani diğer anlamıyla kaçak ve YURTDIŞI cihaz anlamına gelen cihaz alanlarda olan SUNUCUYA BAĞLANILMADI. Hatası Arkadaşlar Normal IMEI atılan cihazlarda problem ortaya çıkmaz ama IMEI işlemleri sırasında ROM , ROOM olarak yani sistem dosyasında imei değiştirilip cihaza atılması sonucu yapılan işlemde Telefon güncelleme almayı tamamen durdurur çünki sistem daha kurulmadan kodu değiştirilip istenilen IMEI üzerine yazılmıştır Bu yüzden cihaza hiçbir şekilde yeni güncelleme yükleyemezsiniz benim elimde ROM,ROOM atılmış XİAOMİ Mi 11T var ve bende HyperOS a güncelleme yapamıyorum ROM,ROOM diyorum ama hangisi doğru yazılışı emin olamadım kusura bakmayın

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-01-24-23-09-46-305_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2024-01-24-23-09-46-305_com.android.updater.jpg
    228,3 KB · Görüntüleme: 44

radeongt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Öğrenci
Konular
37
Güncelle uygulamasının verilerini temizlemeyi denediniz mi hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wi-Fi yi kapatın Mobil veri ile denetleme yapmayı deneyin bir de hocam.

orhan_.xyz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Xiaomi Mi 11T
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelle uygulamasının verilerini temizlemeyi denediniz mi hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wi-Fi yi kapatın Mobil veri ile denetleme yapmayı deneyin bir de hocam.
Cevabınız için teşekkürler Ama dediğim gibi bağzı ROM larda sistem in bağlantısı tamamen gidiyor sanki apk online bı oyun indirmisiz ama online giremiyoruz gibi bu Hata da o yüzden kaynaklaniyo o güncelleme ekranına giriyoruz Mobil veri ile de girsek WİFİ ile de girsek aynı hatayı alıyoruz bu ROM dan kaynaklı Ama Normal ROM süz IMEI atma işleminde sorunsuz güncelleme yapılabiliyor Ailemden birisinde REDMİ NOTE 10S 8/128 Var YD onun cihaz normal IMEI atılmış o yüzden güncelleme yapılıyor

Üst Alt