- Adım
- yiğit
- Cihazım
- xiamoi redmi 9t
- Konular
- 21
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global kararlı 12.5.12
- Telefon Modeli
- Redmi 9t
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
İyi günler arkadaşlar xiaomi 9t telefon aldım 2 ay önceydi galiba.Aldığımdan beri bazı sorunları var ya da güncellemeden sonra sorunlar oluştu yeni miui 13 gelmiş yapıyım mı bu güncellemeyi eksileri var mı?
Şarj olurken pil 42 normalde 40 gördü galiba pil şişer mi 2a lik adaptörle şarjda sıcaklık ort 36 gördü ama
Parlaklık sorunu en yüksek parlaklıkta oluyor galiba bir de ondan biraz aşağısında otomatik parlaklık ve gün ışığı modu kapalı ama parlaklık düşüp çıkıyor
Bildirimde logolar gözükmüyor flashscore uyg bildirimler boş gözüküyor
Km yanlış hesaplıyor 4km lik yeri 1.6 km saydı
Kamera karıncalı ama çektikten sonra normal gibi
Benim telefon annemin telefonuna göre ekranı daha sarı annemin daha beyaz redmi 9c annemin ki
Whatsapp da görüntülü konuşmada 5 mbps uploadda görüntü çok kötü
Whatsappdan aynı fotoya bakınca galeriden bakınca daha net zoom yapınca
Twitter deprem bilgi sistemi uyg bildirimlerine tıklıyorum uyg içine girmiyor hep aynı twitter sayfası açılıyor bazen de başka twitter bildirimlerine basınca
Benim telefon güneşte ekran zor gözüküyor
Desibel ölçer düzgün ölçmüyor max 80
Zamanlayıcı plus uyg alarm kurduğumda çalmıyor ama uygulama içine girdiğimde bitmiş gözüküyor
Alarm ekran kapalıyken kapatılamıyor açık kullanırken kapatılabiliyor
Ekteki dosyalar büyük tvli olan whatsapp giden görüntü soldaki yarım ekran tv li instagram giden görüntü genpa izmir garantiye verildi hiçbiri çözülmemiş 12.5.7 yi 12.5.12 ye yükseltmişler
Şarj olurken pil 42 normalde 40 gördü galiba pil şişer mi 2a lik adaptörle şarjda sıcaklık ort 36 gördü ama
Parlaklık sorunu en yüksek parlaklıkta oluyor galiba bir de ondan biraz aşağısında otomatik parlaklık ve gün ışığı modu kapalı ama parlaklık düşüp çıkıyor
Bildirimde logolar gözükmüyor flashscore uyg bildirimler boş gözüküyor
Km yanlış hesaplıyor 4km lik yeri 1.6 km saydı
Kamera karıncalı ama çektikten sonra normal gibi
Benim telefon annemin telefonuna göre ekranı daha sarı annemin daha beyaz redmi 9c annemin ki
Whatsapp da görüntülü konuşmada 5 mbps uploadda görüntü çok kötü
Whatsappdan aynı fotoya bakınca galeriden bakınca daha net zoom yapınca
Twitter deprem bilgi sistemi uyg bildirimlerine tıklıyorum uyg içine girmiyor hep aynı twitter sayfası açılıyor bazen de başka twitter bildirimlerine basınca
Benim telefon güneşte ekran zor gözüküyor
Desibel ölçer düzgün ölçmüyor max 80
Zamanlayıcı plus uyg alarm kurduğumda çalmıyor ama uygulama içine girdiğimde bitmiş gözüküyor
Alarm ekran kapalıyken kapatılamıyor açık kullanırken kapatılabiliyor
Ekteki dosyalar büyük tvli olan whatsapp giden görüntü soldaki yarım ekran tv li instagram giden görüntü genpa izmir garantiye verildi hiçbiri çözülmemiş 12.5.7 yi 12.5.12 ye yükseltmişler