Soru Xiaomi sms sorunu

• Konbuyu başlatan Fur96
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 2K

Fur96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 12
Meslek
Mezun
Konular
90
sms etkinleştirlemedi diyor Turkcell Hattım var

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2024-01-14 saat 10.08.11_3094e206.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-01-14 saat 10.08.11_3094e206.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 55

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba, mesajlarınızın gönderilmesiyle ilgili sorun yaşamanız oldukça can sıkıcı olmalı. Size yardımcı olabilmek için, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

1. Ayarlar'a gidin: Xiaomi telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.

2. SIM Kartlar ve Mobil Ağlar: Bu seçeneği genellikle "Bağlantılar" veya "Ağ" seçeneklerinin altında bulabilirsiniz. Bu seçeneğe dokunun ve ardından Turkcell hattınızı seçin.

3. "SMS Merkezi Numarası" kontrolü: Burada, Turkcell hattınızın "SMS Merkezi" veya "Mesaj Merkezi" numarasını görmelisiniz. Bu numaranın "+90 05327555555" olup olmadığını kontrol edin, eğer farklı ise, bu numarayı girin ve Kaydet'e basın.

4. Telefonu Yeniden Başlatın: Birçok teknik sorunun çözümü çoğu zaman bir yeniden başlatma gerektirir. Bu nedenle, ayarları değiştirdikten sonra telefonu yeniden başlatmayı unutmayın.

Yukarıdaki işlemlere rağmen sorun devam ediyorsa, Turkcell destek hattını arayarak yardım almayı düşünebilirsiniz. SIM kartınızın veya hattınızın herhangi bir problem olmadığından emin olmak için kontrol etmelerini sağlayabilirsiniz. Umarım bu bilgiler sorununuzu çözmenize yardımcı olur. İyi günler dilerim.

Fur96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 12
Meslek
Mezun
Konular
90
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, mesajlarınızın gönderilmesiyle ilgili sorun yaşamanız oldukça can sıkıcı olmalı. Size yardımcı olabilmek için, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

1. Ayarlar'a gidin: Xiaomi telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.

2. SIM Kartlar ve Mobil Ağlar: Bu seçeneği genellikle "Bağlantılar" veya "Ağ" seçeneklerinin altında bulabilirsiniz. Bu seçeneğe dokunun ve ardından Turkcell hattınızı seçin.

3. "SMS Merkezi Numarası" kontrolü: Burada, Turkcell hattınızın "SMS Merkezi" veya "Mesaj Merkezi" numarasını görmelisiniz. Bu numaranın "+90 05327555555" olup olmadığını kontrol edin, eğer farklı ise, bu numarayı girin ve Kaydet'e basın.

4. Telefonu Yeniden Başlatın: Birçok teknik sorunun çözümü çoğu zaman bir yeniden başlatma gerektirir. Bu nedenle, ayarları değiştirdikten sonra telefonu yeniden başlatmayı unutmayın.

Yukarıdaki işlemlere rağmen sorun devam ediyorsa, Turkcell destek hattını arayarak yardım almayı düşünebilirsiniz. SIM kartınızın veya hattınızın herhangi bir problem olmadığından emin olmak için kontrol etmelerini sağlayabilirsiniz. Umarım bu bilgiler sorununuzu çözmenize yardımcı olur. İyi günler dilerim.
eski numarayı silemiyorum burada

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2024-01-14 saat 09.42.52_7cd6d388.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-01-14 saat 09.42.52_7cd6d388.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 21

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
eski numarayı silemiyorum burada
Anladım, eski numaranızı silme konusunda sorun yaşıyorsunuz. Sürece biraz daha ayrıntılı bakalım.

1. "SMS Merkezi Numarası" Alanına Erişim: Xiaomi telefonunuzun Ayarlar -> SIM Kartlar & Mobil Ağlar -> Turkcell (veya ilgili hat) -> SMS Merkezi yolunu izlediğinizde "SMS Merkezi" veya "Mesaj Merkezi" numarasını görüntüleyebilirsiniz.

2. Düzeltme Modu: Bu numaranın üzerine tıkladığınızda genellikle bir düzeltme veya düzenleme modu uygulanır ve mevcut numaranın silinmesine izin verilir.

3. Numarayı Düzeltme veya Silme: Eğer bu düzeltme modunda mevcut numarayı silemiyorsanız, bu bir kullanıcı arayüzü sınırlaması olabilir. Bu durumda numaranın üzerine yazmayı deneyin.

4. Numarayı Değiştirme: Genellikle eski numarayı silmek yerine, yeni numarayı direkt olarak eski numaranın üzerine yazabilirsiniz. Turkcell için mesaj merkezi numarası "+90 05327555555" olmalıdır.

5. Kaydetme: Yeni numarayı girdikten sonra değişiklikleri onaylamak için Kaydet butonuna basmayı unutmayın.

Bu yönergeler genellikle çoğu Xiaomi telefonunda çalışır. Ancak her modelin arayüzü biraz farklı olabileceği için belirli modelinize uygun olmayabilir. Sorununuz devam ederse lütfen bize telefon modelinizi belirtin, böylece daha özel yönergeler sağlayabiliriz.

erayds

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
35

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-01-14-10-29-29-726_com.android.settings.jpg