- Adım
- Arda
- Cihazım
- Redmi 5 plus
- Konular
- 19
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 11.0.2.0
- Telefon Modeli
- Redmi 5 plus
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Arkdaşlar öncelikle merhaba ben 2-3 gb gibi ağır oyunlarımı sd karta taşımak istiyorum diğer konularada baktım ama malesef tam olarak cevabını bulamadım benim bildiğim kadarıyla uygulamlar kısmından olması gerekiyor ama ben bir türlü sd karta taşı seçeneğini bulamadım telefonum 32 gb olduğu için artık alan yetersiz uyarıları veriyordu o yüzden sd karta taşımaya karar verdim ama benim bildiğim kadarıyla basit olan birşeyi xiaomi telefonumda yapamadım bilen veya yardım edebilicek arkadaşlar yardımcı olabilirmi lütfen (fotoğraf attım benim bildiğim kadarıyla orda olması lazım ama bulamadım)
Samsung cihazda denediğim zaman böyle bir seçenek bulabildim ama xiaomi'de malesef böyle bir seçenek göremedim
Samsung cihazda denediğim zaman böyle bir seçenek bulabildim ama xiaomi'de malesef böyle bir seçenek göremedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekli dosyalar
Son düzenleme: