Haber Xiaomi satış politikası

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Arkadaşlar geçen gün bir arkadaşımız xiaomi nin fiyat politikasını değiştirerek artık pahalı telefon satabileceğini söylemişti. Xiaomi den yapılan açıklamada kar marjlarının %5'i geçmeyeceği açıklandı, haber linki aşağıda. Hepimizin içi rahat olsun,ucuz fiyatlara xiaomi kullanmaya devam. Artı internetten takip ettiğim kadarıyla xiaomi kamera olayınıda gittikçe düzeltiyor. Bu son çıkan 6x modelinde en iyi görüntü için yapay zeka kullanılıyormuş. Xiaomi bu problemide çözecek gibi duruyor.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Arkadaşlar geçen gün bir arkadaşımız xiaomi nin fiyat politikasını değiştirerek artık pahalı telefon satabileceğini söylemişti. Xiaomi den yapılan açıklamada kar marjlarının %5'i geçmeyeceği açıklandı, haber linki aşağıda. Hepimizin içi rahat olsun,ucuz fiyatlara xiaomi kullanmaya devam. Artı internetten takip ettiğim kadarıyla xiaomi kamera olayınıda gittikçe düzeltiyor. Bu son çıkan 6x modelinde en iyi görüntü için yapay zeka kullanılıyormuş. Xiaomi bu problemide çözecek gibi duruyor.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilindiği üzere Üretim maliyetleri ile satış maliyetlerinin arasında bu kadar fark olmasının sebebi olarak reklam ve pazarlama, Ar-Ge ve taşıma gibi başlıklar etkisini gösteriyor artı resmi yoldan gelen cihazların buradaki vergileri vs...o nedenle $ kuru arttıkça, fiayatlarda maalesef buna paralel artacaktır
iphone8 plusun maliyetinin 288 $ olduğunu hatırlayınız...kaça satılıyor ve nedense değeri hiç düşmüyor?

Tüm bunlara rağmen Xiaomi'nin fiyatları, her zaman amiral gemisi cihazlara göre ya yarı yarıya, yada 3 te bir fiyatına satılıyor olacak kanatindeyim.

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Üst Alt