xiaomi satış 5 adet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jen3863

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
şükrü
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
4
selamun aleyküm sevgili arkadaşlar 5 gün sonra ukraynadan türkiyeye geliyorum 5 adet istediğiniz telefon marka ve modelini getirebiliyorum. ankara ve şanlıurfada yaşayanlara elden teslim ve orada para alınır. adana gaziantep otogarına gelip alanlara yine elden teslim ve orada para alınır. diğer şehirlere kargo ile gönderim yapıılr yüzde 50 si peşin. yüzde 50 si kargo takip nosu verince. tüm telefonlar global versiyon olup kilidi açıktır. lütfen saçma sapan boş mesajlar atmayın. örneğin dolandırıcılık mı gibi. herşeyi dürüstce ve acık yazdım. öyle kafadan getir her türlü burada satarsın demeyin çünkü zamanım çok kısıtlı gidip dönüyorum 5 günde. eğer güven sağlarsak birbirimize 15 günde bir getirceğim 5 telefon hayırlı akşamlar diliyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
selamun aleyküm sevgili arkadaşlar 5 gün sonra ukraynadan türkiyeye geliyorum 5 adet istediğiniz telefon marka ve modelini getirebiliyorum. ankara ve şanlıurfada yaşayanlara elden teslim ve orada para alınır. adana gaziantep otogarına gelip alanlara yine elden teslim ve orada para alınır. diğer şehirlere kargo ile gönderim yapıılr yüzde 50 si peşin. yüzde 50 si kargo takip nosu verince. tüm telefonlar global versiyon olup kilidi açıktır. whatsaap irtibat no. 90 553 902 8063 detaylı bilgi için buradan yazabilirsiniz. lütfen saçma sapan boş mesajlar atmayın. örneğin dolandırıcılık mı gibi. herşeyi dürüstce ve acık yazdım. öyle kafadan getir her türlü burada satarsın demeyin çünkü zamanım çok kısıtlı gidip dönüyorum 5 günde. eğer güven sağlarsak birbirimize 15 günde bir getirceğim 5 telefon hayırlı akşamlar diliyorum.

Örnek olarak güncel 3-5 tane telefon fiyatı yazsaydiniz ?

jen3863

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
şükrü
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fiyatlar insanlar ne istiyosa ona göre verilecek whatsap ile

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
fiyatlar insanlar ne istiyosa ona göre verilecek whatsap ile

Örnek olsun diye dedim ?
İlla bir fiyat öğrenmek için WhatsApp mi lazım ?

Mesela mi 8, poco F1, mix 3 nedir fiyatı ?

jen3863

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
şükrü
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
4
hocam iyi hoş diyorsunda burada satan başka arkadaşlarda var fiyatlarım düşük gelebilir onların satışlarını kırmak istemem ve rekabet oluşsun istemem. neticede ben bu işin ticaretini yapmıyorum sadece 15 günde bir 5 adet buradaki arkadaşların isteği doğrultusunda getirebileceğim. ondan dolayı buraya fiyat yazmıyorum. özele yada whatsapp a isterseniz yazarım

manas_ozkan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Redmi note 5
Konular
17
hocam iyi hoş diyorsunda burada satan başka arkadaşlarda var fiyatlarım düşük gelebilir onların satışlarını kırmak istemem ve rekabet oluşsun istemem. neticede ben bu işin ticaretini yapmıyorum sadece 15 günde bir 5 adet buradaki arkadaşların isteği doğrultusunda getirebileceğim. ondan dolayı buraya fiyat yazmıyorum. özele yada whatsapp a isterseniz yazarım
1 ayda 10 tlf satmak ticaret değil mi hocam?

jen3863

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
şükrü
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
4

manas_ozkan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Redmi note 5
Konular
17
yani olursa 10 olacak ve ticaret yapanlar emin ol ayda 100 den fazla satar. 10 tane satsam bile kazanc düşük olunca ticarete girmiyor hocam.
Yani fikrine saygım var ama bu işten para kazanıyorsan bu ticarettir. Bu da benim fikrim angel~~

jen3863

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
şükrü
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
4
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt