Yardım xiaomi rom kurma

sass

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
asesc
Cihazım
not 8 pro
Konular
19
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12
Telefon Modeli
redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
xiaomi model telefonlara samsung veya diger romlar kurabilirmiyim yoksa sadece miui rom lari kurmak mumkun

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
xiaomi model telefonlara samsung veya diger romlar kurabilirmiyim yoksa sadece miui rom lari kurmak mumkun
Note 8 pro telefon rom yükleme konusunda bir bomba. Miui pro grubu dışında bu cihaz için rom desteği veren grup kalmadı çünkü cihaz brick olmak için adeta fırsat arıyor ve kurtarılması cok zor.
Cihazinizin forumdaki başlığında açıklamalar mevcut özellikle sabitlenen konuları bir iyice okuyun.
Ayrıca orda kurabileceğiniz romlar mevcut, daha az tehlikeli cwf romları deneyin.

Oyla:

sass

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
asesc
Cihazım
not 8 pro
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Note 8 pro telefon rom yükleme konusunda bir bomba. Miui pro grubu dışında bu cihaz için rom desteği veren grup kalmadı çünkü cihaz brick olmak için adeta fırsat arıyor ve kurtarılması cok zor.
Cihazinizin forumdaki başlığında açıklamalar mevcut özellikle sabitlenen konuları bir iyice okuyun.
Ayrıca orda kurabileceğiniz romlar mevcut, daha az tehlikeli cwf romları deneyin.
aynen hocam 50 kere brick oldu tekrar mi flash ile rom attim

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Bu öyle elma armut olayı değil maalesef.Her modelin kendine has bir başlama olayı vardır.Eğer uyumsuz bir boot yüklerseniz cihazınız brick olur.Zaten samsung bir romu kuramazsınız.En basitinden şöyle örnek vereyim.
Bizim cihazda olan bir partisyon preloader,bu preloader bölümü samsung,huawei ve snapdragon cihazlarda bulunmaz
Rehber - Redmi Note 8 Pro için All in One tool V3.2 Şu konuya da bir göz atabilirsiniz

Oyla:
Üst Alt