Yardım Xiaomi Redminote 4 SD Ekranımda Sarı Işık

• Konbuyu başlatan OnurG
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 5
  • Görüntüleme 514

OnurG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
33
Ekte paylaştığım şekilde (fotoğraf bana ait değil alıntı) telefonumun sol kısmında sarı leke gibi bir şey var. Kendi kendine oluştu ya da ben yeni farkettim, garantisi devam ediyor. İnternetten araştırdığım kadarıyla kronik problem gibi gözüküyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

Ekli dosyalar

• IMG_20180521_135515.jpg
    IMG_20180521_135515.jpg
    255 KB · Görüntüleme: 32

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Ekte paylaştığım şekilde (fotoğraf bana ait değil alıntı) telefonumun sol kısmında sarı leke gibi bir şey var. Kendi kendine oluştu ya da ben yeni farkettim, garantisi devam ediyor. İnternetten araştırdığım kadarıyla kronik problem gibi gözüküyor. Ne yapmamı önerirsiniz?
Aynı sıkıntıyı Redmi 5 plus da yere düşme sonucu yaşadım bir arkadaşımın cihazında.Sizin cihaz düşme veya cepte esneme zorlama görmüş olabilir mi ?

Oyla:

OnurG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sıkıntıyı Redmi 5 plus da yere düşme sonucu yaşadım bir arkadaşımın cihazında.Sizin cihaz düşme veya cepte esneme zorlama görmüş olabilir mi ?
Cepte olduğundan ötürü olmuş olabilir. Fakat deltaservis bu konuyla alakalı yardımcı oluyor mu? Yoksa kullanıcı hatası diyip geçiyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Panel yanığı, ısıdan kaynaklı, ekran değişimi gerekli. Garanti servisleri genellikle kullanıcı hatası olarak görmekte.
Delta servis sorun çıkarır mı sizce?

Son düzenleme:
Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Cepte olduğundan ötürü olmuş olabilir. Fakat deltaservis bu konuyla alakalı yardımcı oluyor mu? Yoksa kullanıcı hatası diyip geçiyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Delta servis sorun çıkarır mı sizce?
Kesin bir şey söyleyemem malesef kendilerine sormalısınız.

Oyla:

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Hak verilmez alınır.Garanti süresi bitmeden böyle bir hata oluşmasına servisin raporu nihai karar değildir.Yollayın cihazı ve olumsuz dönüş alırsanız tüketici hakem heyetine başvurup hakkınızı kanuni olarak arayınız.Daha önce teknosaya 2 adet cihazı hakem kurulu kararı ile iade ettim.Onların firma içi prosedürleri haklı olduğunuz konuda sizi bağlamaz.Cihazda darbe izi yok ise bu sarı leke yoğun kullanım da yapmış olsanız sizin hatanız değildir.2 yıl garantiyi veren marka bu süre içinde oluşan kusurları tazmin edeceğini taahhüt etti demektir.Saygılar

Oyla:
Üst Alt