Soru Xiaomi Redmi5s Plus Nasil?

Piyanist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Lg g2
Konular
13
S.a arkadaslar gecen carrefourda redmi5s plus gordum telefon hosuma gitti ekran buyuklugu parlakligi cok canli geldi. Suanda mi5s kullaniyorum. Anneme telefon lazim. Mi5s ona verip ben baska alayim diyorum. Ama mi5s ile redmi5s plusi karsilastirdigmda mi5s ozellikleri daha iyi gorunuyor. Kararsiz kaldim.bir yandan mi6 2.el mi alsam diyorum oda hosuma gidiyor. Redmi5s plus sifir fiyati 1700 1800 civari sahibinden. Comda bakiyorum 1200 1300 sifirini veren var anladim replika sahtesi varmi bu urunun?

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Öncelikle cihazin adi Redmi 5S değil, Redmi 5 Plus.

Mi 5S ile kıyaslandığında kağıt üzerinde 5S önde görünebilir, fakat ikisini de kullandığınızda SD 625'in çok daha kullanışlı ve verimli bir işlemci olduğunu görürsünüz. SD 820/1 biraz sıkıntılı bir işlemci. Arti olarak batarya performansı da çok üst düzey bir cihaz 5 Plus. Sizin kullanim amacinizi bilirsek çok daha iyi yorumlar yapabiliriz.

Oyla:

Piyanist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Lg g2
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aklimda oyle kalmis ozmn.kullanim amaci gunluk standart bir kullanim. Internet arada sirada oyun okey plus felan veya ne bilim nfs gibi. Aslinda mi5s den memnunum ama anneme 900 1000 tlye gidip 2.el telefon alicam ne oldugunu bilmiyorum.en azindan kendi kullandigimi vereyim ben baska alayim sifir. Bu telefon yeterde artar ona. Mi5s den daha ustun bir telefonsa alabilirim. Yalniz fiyat konusu skntili 1700 1800 fiyati varken bazi yerlerde 1300 tl sifiri replika olayi varmi bu telefonlarda? Ayrica wifide 802. 11 ac destegi yok telefonda bu wifide sknti yaratirmi?

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Replika olayı yok. Yurtdışı gelip garantisiz kayıtlı veya kayıtsız satılan cihazların fiyatları daha uygun oluyor. Pahalı olanlar yurtiçi kayıtlı ve garantili.

Gündelik kullanım için fazlasıyla yeterli ve doğru bir cihaz.

Oyla:
Üst Alt