Çözüldü XİAOMİ REDMİ S2 (KVK REZİLLİĞİ) ACİL YARDIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burakarslann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi s2
Konular
2
merhabalar. 26 aralık 2019 tarihinde gittigidiyor.com internet sitesi üzerinden cepekspress (şengüller iletişim) satıcısından xiaomi redmi s2 64 gb gri telefon siparişi verdim ve 29 aralık ta elime ulaştı. Ocak ayının 8 in de telefon arıza verdi. Arıza şu idi: son uygulamalar veya menü tuşu olarak adlandırılan tuşun (yani ekranın sol kısmının yukarıdan aşağıya) kendi kendine basmasıydı. ...Kvk garantili telefonumu satıcıyla iletişime geçerek servise gönderdim. 1 ay sonra telefonumu geri gönderdiler. Teknik servis raporunda : cihaz gerekli testlerden geçirildi belirtilen soruna rastlanmadı. yazıyordu. bir süre idare ettim ve kullandım telefonu 15 20 gün kadar. sonra aynı sıkıntı iyice arttı ve tekrar gönderdim servise. 1 1.5 ay kadar daha kaldı serviste cihazın durumunu sormak için aradım ve tamir edildiği bilgisi verildi. cihaz elime geldi fakat durum aynı idi. yalnız tek sorun bu da değildi kasa kendiliğinden yamuluyordu neyse tekrar şengüller ile iletişime geçtim onlar istedi siz bize gönderin biz baktıralım diye tamam dedim gönderdim. 1 ay kadar daha bekledim cihaz geldi fakat yine bişey yapılmamıştı üstelik simkart iğnesi ve teknik servis raporları da kutu içerisinden alınmıştı. aradım şengülleri uzun süre tartıştıktan sonra cihazın evraklarını bana göndereceklerini ve benim bu evraklarla tüketici hakem heyetine başvurmamı söylediler fakat göndermediler evrakları. kaldım ortada öğrenciyim sınav dönemimde uğraşamadım da başka telefon kullandım bir süre. 5 gündür kullanıyodum o haliyle zor güç fakat iki gün önce hava çok kötüydü felaket yağmur yağıyordu aynı zamanda yıldırımlar düşüyor şimşekler çakıyordu ve o esnada ben telefon görüşmesi yapıyordum telefon bir anda kapandı gitti iki gündür açılmıyor. Allah rızası için yardımcı olun bana. öğrenciyim ben biriktirdiğim harçlıklarımda aldım bu telefonu şuan telefonsuzum şehir dışındayım mecburen çalışmam gerek. allah belasını versin şengüllerinde kvk nın da. rezil oldum hakkım haram olsun. lütfen siz yardım cı olun bana...

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Geçmiş olsun fakat konunuzu "Delta Servis Destek Bölümü"nde açmışsınız. Bu bölüm sadece Delta servis garantili cihazlara Delta servis yetkililerinin destek sunması amacı ile bulunuyor. Bu nedenle konunuzu yoruma kapatıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt