Yardım xiaomi redmi s 2

timurcanv

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Timur Can
Cihazım
xiaomi redmi s2
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Globa version
Telefon Modeli
xiaomi redmi s 2
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Wi-fi de bağlanma sorunu yaşıyorum bağlanıyor internet yok diyor vb. 2 tane aldım bu cihazdan ikiside ithalatçı garantili mesai dışındalar pazartesiye kadar bir program kullanamadan çözersem sevinirim. Yardımcı olabilecek biri var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wifi Mac adresimizden olabilirmiş ona baktım wifi mac adresi 2 telefonda da aynı buna bir çare bulabilir miyiz?

Son düzenleme:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
İthalatçı garantili cihazlarda mac adresinin aynı olması pek olası değil... Cihazlarınıza ait IMEI numaraları ile bir sorgulama yapmanızı, cihazlarının resmi kayıtlı ve Redmi S2 görünmüyorsa derhal iade talebi oluşturmanızı tavsiye ederim.

Oyla:

timurcanv

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Timur Can
Cihazım
xiaomi redmi s2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İthalatçı garantili cihazlarda mac adresinin aynı olması pek olası değil... Cihazlarınıza ait IMEI numaraları ile bir sorgulama yapmanızı, cihazlarının resmi kayıtlı ve Redmi S2 görünmüyorsa derhal iade talebi oluşturmanızı tavsiye ederim.
Merhaba kontrol etmiştim imei adreslerini tekrar kontrol ettim ikiside kayıtlı redmi s2e6 yazıyor sıkıntı yok gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

M1803E6G imei sorgulama bu yazıyor
M1803E6E bu da telefon içinde yazıyor. Acaba bundan dolayı mı sıkıntı var ama kutu da ki imei ile telefondan *#06# bunu yaptığımda da aynı imei.

Son düzenleme:
Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Merhaba kontrol etmiştim imei adreslerini tekrar kontrol ettim ikiside kayıtlı redmi s2e6 yazıyor sıkıntı yok gibi.

MAC adresini kalıcı değiştirmek için IMEI değişikliği yapılmalıdır. Geçici olarak değiştirmek için ise play store üzerinden root yetkisi isteyen uygulamalar kullanılabilir fakat her yöntem de cihazınızı garanti dışı bırakır bu nedenle öncelikle pazartesi günü satın aldığınız yer ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim.

Oyla:

timurcanv

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Timur Can
Cihazım
xiaomi redmi s2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MAC adresini kalıcı değiştirmek için IMEI değişikliği yapılmalıdır. Geçici olarak değiştirmek için ise play store üzerinden root yetkisi isteyen uygulamalar kullanılabilir fakat her yöntem de cihazınızı garanti dışı bırakır bu nedenle öncelikle pazartesi günü satın aldığınız yer ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim.
İlginize teşekkür ederim iyi akşamlar :)

Oyla:
Üst Alt