Yardım Xiaomi Redmi Pro Wifi Sorunu

• Konbuyu başlatan Ek26
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3
  • Görüntüleme 1K

Ek26

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi pro
Konular
2
Merhaba arkadaşlar. Cihazımın wifi sıkıntısı var. Bazen wifi leri görüp bağlanıyor daha sonra wifi işareti var ama internette işlem yapmıyor. Wifi kapatıp açınca hiçbir wifi ağlarını görmüyor. Yani genellikle wifi ağlarını görmüyor görüpte bağlandığım zamanda bir süre sonra işlem yapmıyor wifi yi kapatıp açıncada wifi ağlarını görmüyor.

Hellios Darkline

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
5
Bu sorunu daha iyi anlayabilmek için cihazı sıfırlayıp olmadı başka bir rom atmayı deneyin. Çözülmüyorsa eğer anakarttan bir problem yaşıyorsunuz demektir. Bir modemden olsaydı modemden de kaynaklı olabilir diyecektim fakat bir çok ağ'da problemi yaşıyorsanız eğer dediklerimi yapmanız bir fikir oluşturur.

Oyla:

Ek26

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sorunu daha iyi anlayabilmek için cihazı sıfırlayıp olmadı başka bir rom atmayı deneyin. Çözülmüyorsa eğer anakarttan bir problem yaşıyorsunuz demektir. Bir modemden olsaydı modemden de kaynaklı olabilir diyecektim fakat bir çok ağ'da problemi yaşıyorsanız eğer dediklerimi yapmanız bir fikir oluşturur.
Hepsini denedim olmadı. Teşekkürler

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Hepsini denedim olmadı. Teşekkürler
yardımı olurmu bilmem Skorpi hocamın önerdiği bir program vardı forumda araştırırsanız wifi doctor diye hatırlıyorum belki yardımı olur iyi forumlar

Oyla:
Üst Alt