Yardım Xiaomi redmi note10S

Ssakc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sibel
Cihazım
Xiaomi note10s
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Xiaomi redmi note10s
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba, umarım yanlış yere soru açmamışımdır kusura bakmayın. Geçen sene Haziran ayında 128Gb xiaomi redmi note 10 s aldım. Aldıktan 1-2 ay sonra telefon hoparlöründe sıkıntı olduğunu gördüm. Hoparlörü açtığımda karşı taraf beni duyuyor ama karşı sesi alamıyorum. 2-3 kez müşteri hizmetlerini aradım. Bana yazılım güncellemesinden sonra düzeleceğini isterseniz garantiye gönderelim dediler. Öğrenci olduğum için meşgulüm bu yüzden güncellemeyi bekleyeceğimi söyledim ama düzelmedi arada sırada halâ devam ediyor. Ayrıca dün birdenbire wifi den kopma sorunu başladı hiç hasar almamasına rağmen. Wifi'den kopuyor ayarlara girdiğimde tekrar bağlanıyor. Değişim vs. yapılır mı? Aldığımdan beri hep sorunlu bir telefon çünkü

XenRuu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
2
Merhaba, umarım yanlış yere soru açmamışımdır kusura bakmayın. Geçen sene Haziran ayında 128Gb xiaomi redmi note 10 s aldım. Aldıktan 1-2 ay sonra telefon hoparlöründe sıkıntı olduğunu gördüm. Hoparlörü açtığımda karşı taraf beni duyuyor ama karşı sesi alamıyorum. 2-3 kez müşteri hizmetlerini aradım. Bana yazılım güncellemesinden sonra düzeleceğini isterseniz garantiye gönderelim dediler. Öğrenci olduğum için meşgulüm bu yüzden güncellemeyi bekleyeceğimi söyledim ama düzelmedi arada sırada halâ devam ediyor. Ayrıca dün birdenbire wifi den kopma sorunu başladı hiç hasar almamasına rağmen. Wifi'den kopuyor ayarlara girdiğimde tekrar bağlanıyor. Değişim vs. yapılır mı? Aldığımdan beri hep sorunlu bir telefon çünkü
Büyük ihtimalle sorun yazılımsal hocam aynı şey benimde başıma gelmişti garantiye gönderin en iyisi

Oyla:

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Telefonda arıza varsa bu garanti kapsamına girer. arızalar kullanıcı kaynaklı oluşan hasarlar değildir.
Telefonun bl kilidi açılmadıysa root atılmadıysa ve benzer yazılımsal işlemler yapılmadıysa garantiye verip yeni cihaz isteğinde bulunun

Oyla:

garajack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note 9s
Konular
7
garanti denen şey bunun için var