Xiaomi Redmi Note İncelemesi

Evet daha önce piston2 kulaklığı inceleyen site şimdi redmi note incelemiş burdandan da paylaşayım tekrar okumayan ve merak eden varsa piston2 incelemesi

http://www.forum.miuiturkiye.net/konu-Xiaomi-Piston-2-Kulaklik-Incelemesi.html

Buda xiaomi redmi note incelemesi aynı site tarafından yayınlanan buyrun buda redmi note incelemesi linki

http://m.webtekno.com/telefon/xiaomi-redmi-note.html

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
RE:

Bu siteye olan  güvenim iyice azaldı. Yahu akıl var mantık var. Adam bir maliyet hesabı yapmış evlere şenlik. IMEI kaydına bile 160$ eklemiş ya.

feste94

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
7
Cvp: Xiaomi Redmi Note İncelemesi

chatin_62 pid=11367 dateline=1413749119' Alıntı:
Bu siteye olan  güvenim iyice azaldı. Yahu akıl var mantık var. Adam bir maliyet hesabı yapmış evlere şenlik. IMEI kaydına bile 160$ eklemiş 
Olayı yanlış anlamışsın. O hesap türkiyenim teknoloji nbakımından düştüğü durumu gösteriyor. Başka birşey değil kardeş. Yanlış anlamayın. Onu Öylesine yazdım oraya , 160 dolara getirtilen bir telefonun ne kadar kar koyularak satıldıgını göstermek için.  Bizim mlletin gözünün açılması için.Başka bir amacım yok.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Re: RE: Cvp: Xiaomi Redmi Note İncelemesi

feste94' Alıntı:
chatin_62 pid=11367 dateline=1413749119' Alıntı:
Bu siteye olan  güvenim iyice azaldı. Yahu akıl var mantık var. Adam bir maliyet hesabı yapmış evlere şenlik. IMEI kaydına bile 160$ eklemiş 
Olayı yanlış anlamışsın. O hesap türkiyenim teknoloji nbakımından düştüğü durumu gösteriyor. Başka birşey değil kardeş. Yanlış anlamayın. Onu Öylesine yazdım oraya , 160 dolara getirtilen bir telefonun ne kadar kar koyularak satıldıgını göstermek için.  Bizim mlletin gözünün açılması için.Başka bir amacım yok.

Kusura bakmayın ama bir konuyu ön plana çıkaracağım derken, yanlış bilgiler verilmesi kabul edilir birşey değil. Bir yanlışı göstermek için daha büyük yanlışlar yapılmaz.

En önemli yanlış; resmi ithalatlarda imei kaydı için para ödenmiyor desek yeridir. Birkaç kuruşluk bir harcı var. Yani orada yapılan hesaplamada hadi Distribütör, kar falan vazgeçtim, sırf yaklaşık 370 TL'lik bir hesap hatası var. Neredeyse cihazın parası kadar.

Editörün hem konuda hem de diğer mesajlara verdiği cevaplardan, Xiaomi hakkında pek fazla bilgi sahibi olmadığı (ki bu mazur görülebilir), ayrıca imei kaydı hakkında da hiçbir bilgiye sahip olmadığı anlaşılıyor. 160$ imei kaydı nedir? Bunun 120 TL olduğunu herkes biliyor zaten. Yoldan bir çocuğu çevirip sorsam neredeyse söyleyecek. Tamam belki çift imei'nin ayrı ayrı ödendiğini sanıyor olabilir ama böyle olmadığı çift sim kartlı cihazların kaydı için de 120TL ödendiği yazıldığı halde bunda ısrar niye? Madem birisi size farklı birşey iddia ediyor, yapılacak şey çok basit. Girersin BTK sitesine öğrenirsin. Duruma göre de ya yazını düzeltir yada iddia sahibine hayır öyle dediğiniz gibi değilmiş işte linki dersin.

Hadi bu şekilde hesaplar yapanlar, karaborsacılar. Ne kadar kazıklayabilirlerse kazıklamaya çalışıyorlar yada kendi yedikleri kazıkları bizlerden çıkarmaya çalışıyorlar. Bunlar bireysel şeyler. Peki editörün yaptığı nedir? Telefonları kendisi mi getirip bu fiyatlara satacak yoksa editörlük mü yapacak? Yazısını paylaştığı yer kişisel bir blog değil. Paylaşılan site bir teknoloji sitesi. Orada yazılan yalan-yanlış haberler, editöre ve siteye olan güveni zedeler. Şimdi benim güvenimi zedelediği gibi.

Şimdi ben diyorum ki, Xiaomi'nin satış prensiplerinden vazgeçtim, imei kaydının nasıl yapıldığı gibi oldukça basit birşeyi dahi bilmeyen yada yanlış bilenler bana ne verebilirler? Ben bu Editör arkadaşın yazdığı diğer yazıları nasıl kaale alayım? Böyle yazılara yer veren bu siteyi niye takip edeyim? Verilen diğer bilgilerin doğru olduğuna nasıl kanaat getireyim?

Bu arada yazdım kelimesini kullanmışsınız. Sanırım editör sizsiniz. Burada da savunma yaparken bile başka bir yanlışa başvurmuşsunuz. Siz de bu siteye üye olduğunuza göre mutlaka biliyorsunuz ki bu telefonlar henüz ülkemizde satılmıyor.
Eğer karaborsadan bahsediyorsanız (ki bir teknoloji sitesinde karaborsa delil olarak gösterilemez) 600 - 650 TL ye satanlar çoğunlukta. Mi3'e bile 1000TL verilmezken buna sizin 470$'lık yani 1050 TL'lik fiyatınıza alacak varsa da samimi söylüyorum alnından öpmek isterim. Sadece bu rakamlar bile yazınızı oldukça düşürüyor.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Üst Alt