Sohbet xiaomi redmi note 9S hakkında

Defineadresi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Defineci
Cihazım
Redmi not 5
Meslek
DEFİNECİ_ARKEOLOG
Konular
9
değerli hocalarım şimdi ben sitelerde ürün araştırması yapmayı ve fiyat karşılastrması yapmayı çok seven biriyim...teknoloji ve lekktronik hastasıyım diyebilrim..
şimdi konuma gelecem..mersine gittim bugun ve 45 derecesıcağın altnda iş gereği dolaştm ,bir xiaomi mağazasına girdim ve redmi 9S satıyordu istediğin her renk vardı...arkadaşa sordum fiyatlar nedir diye ynen şöyle dedi??

4 gb ram/64 gb 2300 tl
4 gb ram/64 gb 2100 tl
6 gb ram/128 gb 1450 tl dedi eyvallah dedim çıktım sıaktan olsa gerek otobuse bindiğimde kendime geldim arkadaş fiyatları neden böyle saçma sapan verdi..ardından letgo da dolaşırken bir xiaomi satan bir dükkana denk geldim orda da aynı bu fiyatlar yazıyordu sizce 6 gb ram / 128 gb hafızası olan daha pahalı olması gerekmiyormuydu ???

yarın aricam telefonla eger gerçekten fiyatla böyleyse 6/128 olanı alacam

Lonesomecowboy

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cs
Cihazım
iphone 12
Konular
2
O fiyatta bir hata var bence . Yurtdışı cihazlar bile en az 2000 tl ve üzerinde seyrediyor. karşılaştırma sitelerinde resmi distrübitör garantililer 3000 tlden satılıyorlar.

Bence cihazı iyice inceleyin. Kaçak vs olmasından şüphelenmeye başlıyor insan. Fiyatı aşırı uygun çünkü. Özellikle 128 gb.

Defineadresi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Defineci
Cihazım
Redmi not 5
Meslek
DEFİNECİ_ARKEOLOG
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O fiyatta bir hata var bence . Yurtdışı cihazlar bile en az 2000 tl ve üzerinde seyrediyor. karşılaştırma sitelerinde resmi distrübitör garantililer 3000 tlden satılıyorlar.

Bence cihazı iyice inceleyin. Kaçak vs olmasından şüphelenmeye başlıyor insan. Fiyatı aşırı uygun çünkü. Özellikle 128 gb.
aynen hocam o aşırı sıcağın tkisimi desem ne desem sormak bile aklıma gelmedi...letgo da da aynı fiyatı görünce şaşırdım

Defineadresi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Defineci
Cihazım
Redmi not 5
Meslek
DEFİNECİ_ARKEOLOG
Konular
9

Defineadresi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Defineci
Cihazım
Redmi not 5
Meslek
DEFİNECİ_ARKEOLOG
Konular
9
İlginç bir durum, herhalde sıcaktan ya mağaza görevlisi yanlış söyledi ya da siz yanlış anladınız hocam. :) Nasıl bir mağazaydı?
değerli hocam bildiğimiz xiaomi satıcısıydı....hadi orda yanlık gördük anladık letgo dada aynısı bulayım resmini atacam sizlere...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

:? :? wasntme~~ wasntme~~

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
değerli hocam bildiğimiz xiaomi satıcısıydı....hadi orda yanlık gördük anladık letgo dada aynısı bulayım resmini atacam sizlere...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

:? :? wasntme~~ wasntme~~
Normal telefoncuydu yani değil mi hocam?

Üst Alt