Yardım Xiaomi redmi note 9 telefon aşırı kasmaya başladı

Abdulkadirgkr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdulkadir G
Cihazım
Redmi note 9
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.6.0
Telefon Modeli
Redmi note 9
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba ben yaklaşık 9 aydır Xiaomi redmi note 9 kullanıyorum son 2 aydır telefon aşırı halde kasıyor fabrika ayarlarına döndüm ama 2 hafta sonra tekrar kasmaya başladı. Uygulamalardan atıyor. Özellikle kamerayı açtığım zaman fena halde donuyor. 9-10 saniye aynı karede bekliyor sonra çekiyor fotoğrafı. Uygulamalarda klavyayi geç açıyor. Ne yapmam lazım

Sunshine2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Meriç
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
27
Sıfırlamak çözüm olabilir

Oyla:

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
Merhaba ben yaklaşık 9 aydır Xiaomi redmi note 9 kullanıyorum son 2 aydır telefon aşırı halde kasıyor fabrika ayarlarına döndüm ama 2 hafta sonra tekrar kasmaya başladı. Uygulamalardan atıyor. Özellikle kamerayı açtığım zaman fena halde donuyor. 9-10 saniye aynı karede bekliyor sonra çekiyor fotoğrafı. Uygulamalarda klavyayi geç açıyor. Ne yapmam lazım
Hocam redmi note 9 merlin mi kullanıyorsunuz ? Eğer söylediğim cihazı kullanıyorsanız çentiği kapata bilirsiniz. Eğer buda çözüm olmassa hindistan yada avrupa global romu kurmak sorununuzu çözücektir. Ne alakası var derseniz bu cihazların büyük bir kısmında sorun var. Benimde yakınımda aynı cihazdan vardı telefon kullanılamaz haldeydi avrupa 12.0.9 romu kurdum şu anda sorunsuz çalışıyor. Yanlız bu dediğim merlin e ait. Eğer rom atıcaksanızda dikkatli olun cihaz mtk işlemcili olduğu için bir hatada brick oluyor. Bendede brick oldu 2 günlük çalışmanın ardından aça bildim telefonu.

Oyla:

Abdulkadirgkr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdulkadir G
Cihazım
Redmi note 9
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam redmi note 9 merlin mi kullanıyorsunuz ? Eğer söylediğim cihazı kullanıyorsanız çentiği kapata bilirsiniz. Eğer buda çözüm olmassa hindistan yada avrupa global romu kurmak sorununuzu çözücektir. Ne alakası var derseniz bu cihazların büyük bir kısmında sorun var. Benimde yakınımda aynı cihazdan vardı telefon kullanılamaz haldeydi avrupa 12.0.9 romu kurdum şu anda sorunsuz çalışıyor. Yanlız bu dediğim merlin e ait. Eğer rom atıcaksanızda dikkatli olun cihaz mtk işlemcili olduğu için bir hatada brick oluyor. Bendede brick oldu 2 günlük çalışmanın ardından aça bildim telefonu.
Hocam açıkçası Merlin değil diye biliyorum ürünü GENPA garantili Trendyol üzerinden aldım şimdi garantiye yollasam çözüm bulurlar mı onu da bilmiyorum. rom atmayı da bilmiyorum. Normal versiyonu için bir çözüm var mı bu sorunun

Oyla:

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
Hocam açıkçası Merlin değil diye biliyorum ürünü GENPA garantili Trendyol üzerinden aldım şimdi garantiye yollasam çözüm bulurlar mı onu da bilmiyorum. rom atmayı da bilmiyorum. Normal versiyonu için bir çözüm var mı bu sorunun
Hocam ayarlar - telefon hakkındaya girin miui sürümüne 7-8 kere tıklayın. Aşağıda artık geliştiricisiniz yazacak. Sonra geri dönün ek ayarlar - geliştirici seçeneklerine girin. "HW bindirmelerini devre dışı bırak" yazılanın karşısındakı yere tıklayarak açın. Sonra ayarları kapatıp tekrar açın. Ekran - Kontrol merkezi & durum çubuğu - çentiği gizleye girin. Durum çubuğunu gizle ve taşı yı işaretleyin.

Yukarıda anlatdığım şekilde durum çubuğunu kapatın kesin çözüm değil fakat büyük ihtimalle işe yarayacak. Bu yol kalıcımı yoksa geçicimi bilmiyorum ben direk rom atmışdım. Eğer kalıcı olmazsa yada işe yaramazsa tek çare rom atmak. Rom atmayı bilmiyorsanız hiç bulaşmayın garantiye gönderin sıkıntılı cihazlar bunlar.

Oyla:

ahennal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
13
Custom Rom kurabilirsiniz ama garanti devre dışı kalacaktır, bilginize.

Oyla:
Üst Alt