Yardım Xiaomi Redmi Note 9 pro twrp'de dosya isimleri düzemiyor.

Alperenakkuyu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Mi9t
Meslek
öğrenci
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global 12.0.1
Telefon Modeli
note 9 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba Note 9 pro telefonuma twrp yükledim ve root atacaktım twrpde install bölümüne girince dosya isimleri karmaşık görünüyordu. İnternetten araştırdım ve bir kaç çözüm yolu denedim olmadı en son twrp üzerinden format data yaptım ama yine düzelmedi 2. kez format data yaptım yine düzelmedi bi türlü çözülmüyor ne yapabilirim?magisk yükleyecem ama bir türlü yapamadım.

mirdem

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Yazılımcı
Konular
3
Farklı twrp veya varsa Orangefox kurmayı deneyin

Oyla:

XparadoxX

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
rafet
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
6
Merhaba Note 9 pro telefonuma twrp yükledim ve root atacaktım twrpde install bölümüne girince dosya isimleri karmaşık görünüyordu. İnternetten araştırdım ve bir kaç çözüm yolu denedim olmadı en son twrp üzerinden format data yaptım ama yine düzelmedi 2. kez format data yaptım yine düzelmedi bi türlü çözülmüyor ne yapabilirim?magisk yükleyecem ama bir türlü yapamadım.
Hangi recoveryi kullanıyorsunuz?

Oyla:

Overextending

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
29
İndirdiğin twrp güncel değil aynı hatayı ben de yaşadım. Vermiş olduğum YouTube videosunda bahsedilen linki indir kur sorunun çözülür.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Orjinal twrp ve güncelleme alıyor eu romda sürekli yeni sürüm indirip kurmana gerek kalmaz otadan güncelleme alır bu arada

Oyla:

Alperenakkuyu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Mi9t
Meslek
öğrenci
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İndirdiğin twrp güncel değil aynı hatayı ben de yaşadım. Vermiş olduğum YouTube videosunda bahsedilen linki indir kur sorunun çözülür.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Orjinal twrp ve güncelleme alıyor eu romda sürekli yeni sürüm indirip kurmana gerek kalmaz otadan güncelleme alır bu arada
bu videodakileri yapınca oldu ancak bu seferde magiski flashladıktan sonra ana ekrana magisk uygulaması gelmedi.su komutu çalışmıyor yani rootsuz sanıyor cihazı ancak twrp tekrar yüklemeden yeniden başlatırken cihazı twrpye giriyor yani uçmuyor twrp nasıl durumun içindeyim anlamadım

Oyla:

XparadoxX

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
rafet
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
6
bu videodakileri yapınca oldu ancak bu seferde magiski flashladıktan sonra ana ekrana magisk uygulaması gelmedi.su komutu çalışmıyor yani rootsuz sanıyor cihazı ancak twrp tekrar yüklemeden yeniden başlatırken cihazı twrpye giriyor yani uçmuyor twrp nasıl durumun içindeyim anlamadım
Magisk apkyi kurun ayarlardan bilinmeyen kaynaklardan uygulama yukleme kapali oldugundan magiski flashlasiniz bile apksi yüklenmiyor apkyi ayri kurun

Oyla:
Üst Alt