Yardım Xiaomi Redmi Note 9 Pro telefonla konuşurken ekran kararma sorunu

dnzkyz269

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Redmi Not 9 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.0.1
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Xiaomi Redmi Note 9 Pro modelli telefonumda telefonla konuşurken ekranı kulağıma koymadığım hâlde kararıyor. Açmak için de karşı tarafın telefonu kapatması gerekiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Google daki her şeyi denedim ama fayda etmedi :(

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Sorununuzun nedeni ekranın üst bölümünde ahizenin hemen yanında yer alan yakınlık sensörünün düzgün çalışmaması. Sensörün düzgün çalışmamasının ise onlarca farklı nedeni olabilir ki bunların bazılarını denediğinizi belirtmişsiniz. Size yardımcı olmak isteyen arkadaşlarımızın işini kolaylaştırmak için öncelikle sizin sorunu çözmek için yaptıklarınızı yazmanız çok daha makul olacaktır.

Oyla:

roadrunner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
RN9 Pro
Meslek
Samsung Service St
Konular
1
Kırılmaz ekran varsa söküp bir bezle temizleyip tekrar deneyebilir misin? Servise gelen 10 cihazdan en az 5'ini bu yolla çözüyorum.

Oyla:

dnzkyz269

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Redmi Not 9 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kırılmaz ekran varsa söküp bir bezle temizleyip tekrar deneyebilir misin? Servise gelen 10 cihazdan en az 5'ini bu yolla çözüyorum.
Yok hocam olmadı. Telefonu alalı daha 2 ay oldu. Jelatin telefonu korur sanıyordum poşet çıktı. Onu bildiğim iyi oldu eyvallah :D İlk tamirciye mi götürmeliyim, yoksa direk garantiye mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorununuzun nedeni ekranın üst bölümünde ahizenin hemen yanında yer alan yakınlık sensörünün düzgün çalışmaması. Sensörün düzgün çalışmamasının ise onlarca farklı nedeni olabilir ki bunların bazılarını denediğinizi belirtmişsiniz. Size yardımcı olmak isteyen arkadaşlarımızın işini kolaylaştırmak için öncelikle sizin sorunu çözmek için yaptıklarınızı yazmanız çok daha makul olacaktır.
Hocam Google da YouTube da gördüğüm her şeyi denedim. İlk aldığımda hiç sıkıntısı yoktu. Aradan 1 ay geçti bir yazılım güncellemesi aldı, telefon biraz kasmaya başladı özellikle YouTube görüntü kalitesi belirlerken baya belli oluyor. Bir ay daha geçtikten sonra bu sıkıntı çıktı. Bundan önceki telefonumda sıkıntı çıktı yardımcı olmadılar. Ben de thh ye verip telefon değişimi yaptım bunu aldım. Nedir bu telefonlardan çektiğim :(

Oyla:

Lear Mert

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 8 PR
Konular
23
Çekirdek Sürümüne 5 Defa tıklayıp gelen Donanım Testi Menüsünden "Proximity Sensor" E Girin 5.0 mı yoksa 0.0 mı yazıyor ona göre bakalım

Oyla:

roadrunner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
RN9 Pro
Meslek
Samsung Service St
Konular
1
Yok hocam olmadı. Telefonu alalı daha 2 ay oldu. Jelatin telefonu korur sanıyordum poşet çıktı. Onu bildiğim iyi oldu eyvallah :D İlk tamirciye mi götürmeliyim, yoksa direk garantiye mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Google da YouTube da gördüğüm her şeyi denedim. İlk aldığımda hiç sıkıntısı yoktu. Aradan 1 ay geçti bir yazılım güncellemesi aldı, telefon biraz kasmaya başladı özellikle YouTube görüntü kalitesi belirlerken baya belli oluyor. Bir ay daha geçtikten sonra bu sıkıntı çıktı. Bundan önceki telefonumda sıkıntı çıktı yardımcı olmadılar. Ben de thh ye verip telefon değişimi yaptım bunu aldım. Nedir bu telefonlardan çektiğim :(
Hiçbir koşulda ne olursa olsun servise gitmeden telefoncuya gitmeyin garantisi bitene kadar her işlemi kendi servisinde yaptırın.

Oyla:
Üst Alt