Yardım Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max Rom Yüklerken Hata Alıyorum.

Muhammed42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed42
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Rom Yok.
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max
Bootloader Kilidi
Açık
Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max Telefonumun Bootloaderini Dün Açtım. Wipe Atmadan Önce Yedekleme Yapmadım :( Bugün EU Rom Denedim Olmadı Global Romu Tekrar Yüklemeye Çalıştım Başarılı Olamadım. Ya Zip Bozuk Yada Error 7 Hatasını Alıyorum. Eu Romu 3 Kere Yükledim Ama Sürekli Aynı Hata. Twrp De Değiştirdim Birkaç Kere. Eu Geçmeyi Çok İstiyordum Ama Şuan Telefon Açılsa Yeterli Benim İçin. Daha Öncesinde Note 4,5,7 Gibi Cihazlarda Da Rom Değiştirmiştim Fakat Böyle Bir Hatayı İlk Defa Aldım Ne Yapmam Gerekli Önerileriniz Bekliyorum.

pickedusernamesonofa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Sweet
Konular
14
Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max Telefonumun Bootloaderini Dün Açtım. Wipe Atmadan Önce Yedekleme Yapmadım :( Bugün EU Rom Denedim Olmadı Global Romu Tekrar Yüklemeye Çalıştım Başarılı Olamadım. Ya Zip Bozuk Yada Error 7 Hatasını Alıyorum. Eu Romu 3 Kere Yükledim Ama Sürekli Aynı Hata. Twrp De Değiştirdim Birkaç Kere. Eu Geçmeyi Çok İstiyordum Ama Şuan Telefon Açılsa Yeterli Benim İçin. Daha Öncesinde Note 4,5,7 Gibi Cihazlarda Da Rom Değiştirmiştim Fakat Böyle Bir Hatayı İlk Defa Aldım Ne Yapmam Gerekli Önerileriniz Bekliyorum.
Hocam excalibur linkini kullandınız değil mi?

Ayrıca orangefox kurun resmi twrp yok. Belki de bundan kaynaklanıyor olabilir

Oyla:

Muhammed42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed42
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet hocam excalibur linki. Birde orangefox deneyelim bakalım.

Oyla:

pickedusernamesonofa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Sweet
Konular
14
Oyla:

Muhammed42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed42
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

leyrisan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bekir
Cihazım
Note 9 Pro Max
Konular
0
Hocam twrp üzerinden direk olarak flaşlayın. 3 wipe flaş rom format data ile temiz kurulum yapabilirsiniz. İyi forumlar
Hocam aynı hatayı aldım ben de, ve daha sonrasında fastboot modunda takılı kaldım. TWRP üzerinden nasıl bu romu yükleyip düzeltebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam twrp üzerinden direk olarak flaşlayın. 3 wipe flaş rom format data ile temiz kurulum yapabilirsiniz. İyi forumlar
Flaşlamak ne demek bilmiyorum. TWRP ekranı geliyor ama 9S yazıyor yukarıda benim telefonum 9 pro max

Oyla:

pickedusernamesonofa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Sweet
Konular
14
Hocam aynı hatayı aldım ben de, ve daha sonrasında fastboot modunda takılı kaldım. TWRP üzerinden nasıl bu romu yükleyip düzeltebilirim

Flaşlamak ne demek bilmiyorum. TWRP ekranı geliyor ama 9S yazıyor yukarıda benim telefonum 9 pro max
Hocam dediğim gibi excalibur olduğundan eminseniz orangefox dosyasını flaşlayın. Romu cihaza atmak flaşlamak demek. Daha sonra excalibur eu romunu flaşlayın

Dediğim gibi wipe data cache dalvik cache flaş rom format data reboot system

Linkten indirebilirsiniz

Oyla:
Üst Alt