Yardım Xiaomi redmi note 9 pro kulaklık sorunu

doganarslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
doğan arslan
Cihazım
redmi 12
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.5
Telefon Modeli
Xiaomi redmi note 9 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar yeni bir sorunla karşınızdayım tekrar . Telefonuma kulaklığı taktığımda ses hoparlörden çıkıyor . Kulaklığı çıkardığımda ise telefon kulaklık takılıymış gibi sesi kulaklıktan vermeye çalışıyor.

halbuki kulaklık takılı değil. Ve bu sorun sık sık olmaya başladı . Özet geçersem kulaklığı takınca ses hoparlöre geçiyor . Kulaklığı çıkardığımda ses kesiliyor ve kulaklık varmış gibi davranıyor telefon.

Eren Köse

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eren
Cihazım
Xiomi Note9 Pro
Konular
0
Merhaba arkadaşlar yeni bir sorunla karşınızdayım tekrar . Telefonuma kulaklığı taktığımda ses hoparlörden çıkıyor . Kulaklığı çıkardığımda ise telefon kulaklık takılıymış gibi sesi kulaklıktan vermeye çalışıyor.

halbuki kulaklık takılı değil. Ve bu sorun sık sık olmaya başladı . Ö
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka kulaklıklarla denemeni öneririm bazen kulaklıklar da sıkıntı olabiliyor veya telefon o kulaklığı desteklemiyor bi başka kulaklıkla dende

Oyla:

Oguzak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oguz
Cihazım
RedmiNote9s
Konular
0
Kesinlikle kullandigin kulaklikla alakasi olmayan problem. Bu telefonlarin bukadar ucuz olmasinin bir sebebi bu işte surekli bir sorun. Redmi note 9s kullaniyorum. Ayni sorun bir çok redmi kullanicisinda mevcut. Kulakligi takinca telefon hoparlorunden ses veriyor cikarttigimzda ise kulaklik takili gosteriyor. Aldigim.gune lanet ediyorum bir tanede aciklama yok duzgunce. Kapatip ac duzelir sifirla duzelir. Tam bir rezalet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle kullandigin kulaklikla alakasi olmayan problem. Bu telefonlarin bukadar ucuz olmasinin bir sebebi bu işte surekli bir sorun. Redmi note 9s kullaniyorum. Ayni sorun bir çok redmi kullanicisinda mevcut. Kulakligi takinca telefon hoparlorunden ses veriyor cikarttigimzda ise kulaklik takili gosteriyor. Aldigim.gune lanet ediyorum bir tanede aciklama yok duzgunce. Kapatip ac duzelir sifirla duzelir. Tam bir rezalet.
Niye telefonla birlikte kulaklık vermedikleri ortada

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt