Yardım Xiaomi Redmi Note 9 Pro açılış ekranında kalıyor

elkinpektass

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
elkin erdem
Cihazım
redmi note 9pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global
Telefon Modeli
redmi note 9 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128gb bi gün telefonumdan arama yapacaktım saat 18:00 sularında bir anda şebeke gitti 5 dakika kadar gelmeyince ve telefonumda da donma olunca yeniden başlatmanın mantıklı olacağını düşündüm ve normal bir şekilde güç düğmesine basılı tutarak yeniden başlat dedim daha sonrasında telefon açılış ekranında kaldı ve saatlerce öyle durdu daha sonra ses açma ve güç tuşuyla birlikte menüye girdim ve "wipe data" dedim yine açılmadı telefonum açılmadığı imei numarasına ulaşamıyor ve garantisini sorgulayamıyorum ne yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok yardımcı olabilir misiniz? bu arada connect with miassistant seçeneği ile pc bağlanmaya çalışıyorum fakat pcde de görmüyor telefonu. daha önce hiç rom vs yapmadım 1 senedir hiç sorun çıkarmamıştı o kadar sıkıntısızdı ki yedeklemeye bile ihtiyaç duymamıştım verilerden geçtim telefonu kurtarmak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncelleme olarak;
bir arkadaş başka bir konu altında yardımcı oldu şuan rom vs indirdim bir kaç konu ve video sayesinde biraz ilerleme kaydettim sanırım. Fakat şuandaki sorun da telefonum açılmayıp, açılış ekranında kaldığı için bootloader kilidi açık olup olmadığı hakkında hiçbir fikrim yok.
En can alıcı noktaya geliyorum. Nasıl açabilirim ?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Bootloader kilidi için cihaz içinden başvuru yapmanız lazım, bu işlemleri yapmadıysanız boot kilidi kendiliğinden açılmaz. Açtırdıysanız ve hatırlamıyorsanız, format atmakla boot kilidi kapanmaz, açtırmadıysanız format atmakla boot kilidi açılmaz. Format atmak cihazı garanti dışına çıkarmaz, yani garantisini sorgulatma yapmanıza da gerek yok. Garantili aldıysanız halen garantilidir. Garantisi varsa da uğraşmayın verin servise, garantisi yoksa ve boot kilidi açıksa fastboot moda alarak mi flash ile global rom flashlayın. Aşağıdaki konuları inceleyerek rom yüklemeyle ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt