- Adım
- elkin erdem
- Cihazım
- redmi note 9pro
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- global
- Telefon Modeli
- redmi note 9 pro
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128gb bi gün telefonumdan arama yapacaktım saat 18:00 sularında bir anda şebeke gitti 5 dakika kadar gelmeyince ve telefonumda da donma olunca yeniden başlatmanın mantıklı olacağını düşündüm ve normal bir şekilde güç düğmesine basılı tutarak yeniden başlat dedim daha sonrasında telefon açılış ekranında kaldı ve saatlerce öyle durdu daha sonra ses açma ve güç tuşuyla birlikte menüye girdim ve "wipe data" dedim yine açılmadı telefonum açılmadığı imei numarasına ulaşamıyor ve garantisini sorgulayamıyorum ne yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok yardımcı olabilir misiniz? bu arada connect with miassistant seçeneği ile pc bağlanmaya çalışıyorum fakat pcde de görmüyor telefonu. daha önce hiç rom vs yapmadım 1 senedir hiç sorun çıkarmamıştı o kadar sıkıntısızdı ki yedeklemeye bile ihtiyaç duymamıştım verilerden geçtim telefonu kurtarmak istiyorum
Güncelleme olarak;
bir arkadaş başka bir konu altında yardımcı oldu şuan rom vs indirdim bir kaç konu ve video sayesinde biraz ilerleme kaydettim sanırım. Fakat şuandaki sorun da telefonum açılmayıp, açılış ekranında kaldığı için bootloader kilidi açık olup olmadığı hakkında hiçbir fikrim yok.
En can alıcı noktaya geliyorum. Nasıl açabilirim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güncelleme olarak;
bir arkadaş başka bir konu altında yardımcı oldu şuan rom vs indirdim bir kaç konu ve video sayesinde biraz ilerleme kaydettim sanırım. Fakat şuandaki sorun da telefonum açılmayıp, açılış ekranında kaldığı için bootloader kilidi açık olup olmadığı hakkında hiçbir fikrim yok.
En can alıcı noktaya geliyorum. Nasıl açabilirim ?