Yardım Xiaomi Redmi Note 8 yeniden başlıyor, ses kısıyor, Wi-Fi bağlanmıyor

• Konbuyu başlatan Delka
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 10
  • Görüntüleme 825

Delka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Herkese selamlar.

Xiaomi Redmi Note 8 model bir telefonum var.

Telefon kendi kendini yeniden başlatıyor, arka arkaya.
Kendi kendine ses açıp kapanıyor, ses azalıp artıyor.
Bazenleri Wi-Fi ağına bağlanamıyorum.

Telefonun garantisi var, gönderdim bana içinde bir kart ezilmiş diyerek 1000TL masraf çıkardılar.

Ben telefonumu bir yere düşürmedim, bir yere çarpmadım. Bu nasıl garanti kapsamına girmez? Bunu nasıl çözebilirim, daha önce yaşayan var mı?

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149

Delka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu konuları inceleyin

İnceledim ancak bir çözüm bulamadım. Cihazda kendi kendine dokunma problemi yok.

Cihazı garantiye gönderdim, kart ezilmiş dediler ama garanti kapsamına nasıl girmez bu? Bana 1000TL ücret çıkardılar.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Nasıl bir kart varmış Cihazın içinde Yaşadığınız Sıkıntıları Yaşamıştım Biriki kere ses açma kısma bildirim paneli kendi kendi inme vb şeyler oluyordu ve Hala Wifi Problemi var Cihazda Mesela Bir Routera bağlısınız elektrik gidiyor Elektrik tekrar geldiğinde aynı ağa bağlanmıyor PC den şifre değişene kadar.

Delka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl bir kart varmış Cihazın içinde Yaşadığınız Sıkıntıları Yaşamıştım Biriki kere ses açma kısma bildirim paneli kendi kendi inme vb şeyler oluyordu ve Hala Wifi Problemi var Cihazda Mesela Bir Routera bağlısınız elektrik gidiyor Elektrik tekrar geldiğinde aynı ağa bağlanmıyor PC den şifre değişene kadar.
öyle de değil, hiçbir şey yokken oluyor bunlar kart hakkında bilgi vermediler telefon düşmüş kart ezilmiş dediler ama ben ne telefonu düşürdüm ne de bir yere çarptım

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
öyle de değil, hiçbir şey yokken oluyor bunlar kart hakkında bilgi vermediler telefon düşmüş kart ezilmiş dediler ama ben ne telefonu düşürdüm ne de bir yere çarptım
Başka bir tamirciye gösterin hocam o da aynı şeyi söyleyecekmi

Erzadem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Xaiomi
Konular
5
Herkese selamlar.

Xiaomi Redmi Note 8 model bir telefonum var.

Telefon kendi kendini yeniden başlatıyor, arka arkaya.
Kendi kendine ses açıp kapanıyor, ses azalıp artıyor.
Bazenleri Wi-Fi ağına bağlanamıyorum.

Telefonun garantisi var, gönderdim bana içinde bir kart ezilmiş diyerek 1000TL masraf çıkardılar.

Ben telefonumu bir yere düşürmedim, bir yere çarpmadım. Bu nasıl garanti kapsamına girmez? Bunu nasıl çözebilirim, daha önce yaşayan var mı?
Buda bende oluyor Redmi Note 8 son güncelleme sonrası telefon kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. Açıldığında bazen birkaç kez art Arda yine kapanıp açılıyor. Kapanmadan önce ekrana kapatma tuşuna basılı tuttuğunuzda ki yeniden başlat uçak modu gibi seçeneklerin olduğu görüntü geliyor ekran kararıyor. Birkaç bu tekrardan sonra kendiliğinden kapanıp açılıyor. Özellikle son 3 gün içinde olmaya başladı güncelleme sonrası

Moderatör tarafında düzenlendi:

Keremse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Keremse
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
Buda bende oluyor Redmi Note 8 son güncelleme sonrası telefon kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. Açıldığında bazen birkaç kez art Arda yine kapanıp açılıyor. Kapanmadan önce ekrana kapatma tuşuna basılı tuttuğunuzda ki yeniden başlat uçak modu gibi seçeneklerin olduğu görüntü geliyor ekran kararıyor. Birkaç bu tekrardan sonra kendiliğinden kapanıp açılıyor. Özellikle son 3 gün içinde olmaya başladı güncelleme sonrası
Sorununuzu nasıl çözdünüz acaba aynı sorunu yaşıyorum forumda format at bilgisini verdiler ama işe yaramadı

Üst Alt