- Adım
- Musa
- Cihazım
- redmi note 8
- Konular
- 1
benim yazılım sürümüm 12.0.2 de duruyor sizinde o şekilde mi yoksa benim telefonumda mı bi sıkıntı var
telefonun garantisine bi sıkıntı olmaz demiSon sürüm budur, manuel olarak güncelleyebilirsiniz :
Rom - Redmi Note 8 Global Kararlı V12.0.5.0.QCOMIXM İndirme Bağlantısı
Global Kararlı V12.0.5.0.QCOMIXM Güncelleme Yöntemleri 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. 2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz. 3) Cihazınızın Bootloader...forum.miuiturkiye.net
Olmaz.telefonun garantisine bi sıkıntı olmaz demi
Hocam yanlışınız var, son sürüm arkadaşın kullandığı zaten. Sizin attığınız android 10.Son sürüm budur, manuel olarak güncelleyebilirsiniz :
Rom - Redmi Note 8 Global Kararlı V12.0.5.0.QCOMIXM İndirme Bağlantısı
Global Kararlı V12.0.5.0.QCOMIXM Güncelleme Yöntemleri 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. 2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz. 3) Cihazınızın Bootloader...forum.miuiturkiye.net
Çok haklısınız hocam, Android 11'i görmemişim. Ana konuda 11'i görmeyince hiç dikkat etmemiştim Android yazılım sürümüne. musakaya421 , kusura bakmayın lütfen.Hocam yanlışınız var, son sürüm arkadaşın kullandığı zaten. Sizin attığınız android 10.
sıkıntı yok insanız olur öyle şeylerÇok haklısınız hocam, Android 11'i görmemişim. Ana konuda 11'i görmeyince hiç dikkat etmemiştim Android yazılım sürümüne. musakaya421 , kusura bakmayın lütfen.