Yardım Xiaomi Redmi Note 8 PRO YURTDIŞI

caylakemaycı

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hüseyin
Cihazım
yok
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
m
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
note 8 pro almayı düşünüyorum yurtdışı kayıtlı almayı düşünüyorum 128gb olarak 1600 1700 bandında kayıtlı olarak fiyat aldım bu cihazı almalımıyım bu fiyata cihazın-leri nelerdir yurtdışı alırsam bi sorun yaşarmıyım yada yurtdışı cihazlarda ne gibi sorunlar yaşanıyor cihazı alırken nelere dikkat etmem gerekir enine boyuna bana yardımcı olursanız çok sevinirim

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
note 8 pro almayı düşünüyorum yurtdışı kayıtlı almayı düşünüyorum 128gb olarak 1600 1700 bandında kayıtlı olarak fiyat aldım bu cihazı almalımıyım bu fiyata cihazın-leri nelerdir yurtdışı alırsam bi sorun yaşarmıyım yada yurtdışı cihazlarda ne gibi sorunlar yaşanıyor cihazı alırken nelere dikkat etmem gerekir enine boyuna bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Cihazın fiyat piyasasını bilmiyorum bu konuda yorum yapamam ama IMEI repair yapılabilen her cihaz için yurtdışı yurtiçi ibareleri benim için boş. Yurtici modeline garanti adı altında 1000 lira fazla vermek yerine garantisiz yurtdışı alırım. Zaten forumda göreceksiniz garantili diye alınan cihazlar servise gönderildiği zaman , kullanıcı hatası deyip ücret alıyorlar.

Oyla:
Üst Alt