Yardım Xiaomi redmi note 8 pro Wifi Sorunu

umutcanyangoz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umutcan
Cihazım
Redmi note 8pro
Meslek
Oto Ekspertiz
Konular
14
Merhaba ben cihaızmı garantiye göndermek istiyorum ancak bu sorunlar garantiye gitmesi gerektiğini mi göstermekte veya garanti de çözüme kavuşur mu?

1-Cihazım sürekli wifi den kopuyor ancak şöyle saçma bir sorun var. Türk Telekom altyapısı olan modemlerde sıkıntı yok SuperOnline olanlarda var 10 dakika da bir wifi kapatıp açıyorum

2-Batarya iyice azaldı günde 2 kez şarj ediyorum 5 saat ekran süresi almaya başladım en fazla

3-Garanti kağıdında garanti veren şirketin adı yazıyor ancak o şirketten sorgulama yaptığımda garanti bulunmuyor ancak cihazın hala 1 sene garantisi var biliyorum. Dora iletişimde bulamıyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Merhaba hocam, malesef superonline kullanıcılarının büyük çoğunluğu aynı sorunu yaşıyor bu konuda garanti sağlayıcının herhangi bir çözüm sunacağını sanmıyorum, pilinizin erken bitmesi sürekli wifi kopması gibi faktörlerden kaynaklanıyor olabilir, bunun için cihazı servise verebilirsiniz.

Oyla:

umutcanyangoz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umutcan
Cihazım
Redmi note 8pro
Meslek
Oto Ekspertiz
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba hocam, malesef superonline kullanıcılarının büyük çoğunluğu aynı sorunu yaşıyor bu konuda garanti sağlayıcının herhangi bir çözüm sunacağını sanmıyorum, pilinizin erken bitmesi sürekli wifi kopması gibi faktörlerden kaynaklanıyor olabilir, bunun için cihazı servise verebilirsiniz.
Peki bu SuperOnline ile çözüme ulaşacağım bir durum mu. Ne alakası varsa adamlara ysxıtpeım "Statik ip adresi almalısınız" diyorlar anca

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Peki bu SuperOnline ile çözüme ulaşacağım bir durum mu. Ne alakası varsa adamlara ysxıtpeım "Statik ip adresi almalısınız" diyorlar anca
Bilmiyorum hocam, superonline ile görüşseniz daha iyi olur.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Tamamdır şansımı tekrar deneyeceğim sağolasın ilgi alakan için
Rica ederim hocam, moralinizi bozmak istemem ama superonline'ın çözümleri konusunda çok fazla şikayet var, umarım sizin sorununuzu giderebilirler.

Oyla:

umutcanyangoz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umutcan
Cihazım
Redmi note 8pro
Meslek
Oto Ekspertiz
Konular
14
Rica ederim hocam, moralinizi bozmak istemem ama superonline'ın çözümleri konusunda çok fazla şikayet var, umarım sizin sorununuzu giderebilirler.
Evet biliyorum yani ben açıkçası anlamıyorum sıkıntı yalnızca kesilme de değil. Aynı wifi iki farklı cihazım var birisi samsung. Samsung da 25 mbps alırken redmi note 8 pro da 12 13 mbps alıyorum aynı zamanda zaten kesinti de cabası. Bir çakışma var ama bakalım en son güzel çirkef çıkarıp kavga edip kapatacağım gibi ☺️☺️

Oyla:

erkan5515

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xxxx
Cihazım
note8
Konular
3
bluetooth açıksa wifi sorunu yaşayabilirsiniz. Miui 12 kullanıyorsanız batarya sorunu yaşayabilirsiniz. Tavsiyem miui11'e dönmenizdir. Pil konusunda aynı sorunu bende yaşıyordum çözüldü ama garantinizi etkileyebilir tüm sorumluluk size ait.

Oyla:

umutcanyangoz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umutcan
Cihazım
Redmi note 8pro
Meslek
Oto Ekspertiz
Konular
14
bluetooth açıksa wifi sorunu yaşayabilirsiniz. Miui 12 kullanıyorsanız batarya sorunu yaşayabilirsiniz. Tavsiyem miui11'e dönmenizdir. Pil konusunda aynı sorunu bende yaşıyordum çözüldü ama garantinizi etkileyebilir tüm sorumluluk size ait.
Hocam teşekkür ederim önerin için cihazım garantili, Serviste düşürürler mi sürümü.

Oyla:
Üst Alt