Yardım Xiaomi Redmi Note 8 Pro Wi-Fi problemi

Sun Zi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yasin
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Öncelikle MIUI Türkiye forumunda ilk konum hatalı yazım veya yanlış yere açtıysam konuyu yetkililer konuyu taşırsalar uygun yere sevinirim.

Note 8 Pro bir cihaza sahibim yuvarlama 1 yıl bile olmadı alalı ancak Wi-Fi problemi yaşıyorum.

Çok fazla araştırdım birden fazla web sitesinden ancak çözümünü bulamadım bende burada konu açmayı düşündüm.

Problemimi şöyle anlatayım;
Üst ve alt komşularım akrabalarım
Kendi internetim üst ve alt dairede ki wi-fi ağlarına bağlandığımda;
Şifreleri kontrol edin ve tekrar deneyin.
Veya proxy hatası almaktayım.
İnternet şifrelerini değiştirsem bile modemi resetlesem dahi 5G veya 2.4G modem olsa dahi problemim çözülmüyor.
Telefonumu resetledim.
Wi-fi, Bluetooth vb. Sıfırlama ayarından sıfırladım.
Bluetooth kapalı iken denedim.
Bir çok şeyi aslında denedim denemediğim tek şey cihazı sıfırlamak kaldı ancak onuda yapamam daha önemli verilerim mevcut int olmadığından dolayı da cloud a kaydedemiyorum ve sıfırlamalarına rağmen düzelmediğini belirten kullanıcılarıda gördüm. Şunu söyleyebilirim bu problemi 3 gün önce yaşadım ve dün düzeldi ancak bugün tekrar yaşamaya başladım saçma ve gereksiz bir sebep yazılımsal mı bilmiyorum ancak telefonum güncel forumda rom vesaire şeyler gördüm o konulardan da pek anlamam.
Hiç bir türlü hiç bir wifi ağına bağlanmıyor en fazla sıfırlarım olmadı garantisi geçmediğinden yetkili servise götüreceğim ve bir daha xiaomi cihaz almayacağım bu problem gibi problemlerde yaşıyordum çünkü devamlı kopmalar gibi ama bu hiç bağlanmama problemi iyice telefondan küstürdü beni..

Üst Alt