Yardım Xiaomi Redmi Note 8 Pro Root

CabbarBuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cabbar
Cihazım
Redmi ote 8 Pro
Konular
1
Öncelikle Merhaba Benim Xiaomi Redmi Note 8 Pro Yurtiçi 128 GB Cihazım Var Garantisi 5 ay Fln Kaldı Garanti Umrumda Deil Yani Ben Buna Root Attiracam Fakat Bende PC Fln Yok Telefoncu gezdim bugün 7 8 yer 2 si bana Şu Cevabı Verdi O Cihaz Sıkıntılı Brick Sorunu Olur dedi Sonra Geldim Araştırdım Çoğu Kişi Root atmış Demek İstediğim Bu Cihaza Nasıl Root Attirabilirim? Veya İnternet Cafede Fln Bootloader Kilidi Daha Açılmadı Açıp Kendim Atabilirmiyim ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-05-25-23-49-27-730_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-05-25-23-49-27-730_com.android.settings.jpg
    247,1 KB · Görüntüleme: 19

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Öncelikle Merhaba Benim Xiaomi Redmi Note 8 Pro Yurtiçi 128 GB Cihazım Var Garantisi 5 ay Fln Kaldı Garanti Umrumda Deil Yani Ben Buna Root Attiracam Fakat Bende PC Fln Yok Telefoncu gezdim bugün 7 8 yer 2 si bana Şu Cevabı Verdi O Cihaz Sıkıntılı Brick Sorunu Olur dedi Sonra Geldim Araştırdım Çoğu Kişi Root atmış Demek İstediğim Bu Cihaza Nasıl Root Attirabilirim? Veya İnternet Cafede Fln Bootloader Kilidi Daha Açılmadı Açıp Kendim Atabilirmiyim ?
Merhaba.
Bl kilidini açın, root atmak kolay mesele. Önce Twrp kurup ardından root atacaksınız.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Zaten brick olursa unbrick rehberi var, brick açısından korkunuz olmasın bence. Twrp kurmak için pc şart ayrıca, root atmak için öncelikle bootlader kilidi açılmalı.

CabbarBuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cabbar
Cihazım
Redmi ote 8 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Merhaba.
Bl kilidini açın, root atmak kolay mesele. Önce Twrp kurup ardından root atacaksınız.

Bootloader Kilidini Açmak İçin Pc Gerekli değil mi? Ayarlar-Ek Ayarlar-Geliştirici Seçeneklerden OEM Kilit açmayı etkinleştirdim Sonra Mi Kilit Açma Durumu Diyip Hesap Ve Cihaz Ekledikten Sonra Süre Veriyor Diyorlar Bu Süre yin dolduğunu nasıl anlarım ?

Exfat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Lenovo P2
Konular
0
Bootloader Kilidini Açmak İçin Pc Gerekli değil mi? Ayarlar-Ek Ayarlar-Geliştirici Seçeneklerden OEM Kilit açmayı etkinleştirdim Sonra Mi Kilit Açma Durumu Diyip Hesap Ve Cihaz Ekledikten Sonra Süre Veriyor Diyorlar Bu Süre yin dolduğunu nasıl anlarım ?
Bilgisayara yüklenen mi unlock tool ile anlarsınız. Kilidi açmaya çalışınca der size kaç saat sonra açılabileceğini.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
PC şart tabii ki.

Üst Alt